تاریخ انتشار: شنبه 1402/05/07 - 09:03
کد خبر: 477213

شرط سامان قدوس برای استقلالی شدن

شرط سامان قدوس برای استقلالی شدن

لژیونر اروپایی فوتبال ایران یکی از گزینه های جواد نکونام برای حضور در استقلال بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سامان قدوس می‌توانست یک انتقال ویژه برای فوتبال ایران محسوب شود. بعد از حضور بازیکنان بزرگی همچون اشکان دژآگه که با سابقه سال‌ها بازی در فوتبال اروپا راهی ایران شده بودند، شاید سامان قدوس می‌توانست یک گزینه ایده‌آل برای لیگ برتر ایران محسوب شود.

استقلال که در این فصل جواد نکونام را روی نیمکت خود می‌بیند و بعد از پشت سر گذاشتن روزهای پرماجرا، اکنون استارتی دوباره در تمرینات برای شروع فصل جدید زده‌اند. در شرایطی که هواداران این تیم نسبت به وضعیت نقل و انتقالاتی مدیران تیم که تا به امروز مهرداد محمدی، آرمین سهرابیان، ایمان سلیمی، محمدرضا خالدآبادی و آریا برزگر را جذب کرده‌اند، در اقدام برای یک انتقال ویژه بودند که در این امر ناکام ماندند.

سامان قدوس، بازیکن ملی‌پوش ایرانی که فصل گذشته در لیگ انگلیس و تیم برنتفورد شاغل بود و اکنون در آستانه انتقال به مالمو سوئد قرار دارد، تنها یک گام با حضور در استقلال فاصله داشت اما رقم درخواستی بالای او مانع از این انتقال ویژه شد.

مدیران باشگاه استقلال بعد از اعلام نیاز کادرفنی خود، با این بازیکن تماس‌هایی داشته‌اند که با اعلام رقم برای قرارداد کاملا عقب‌نشینی کردند. یکی از نزدیکان باشگاه مدعی شده بعد از پیشنهاد به قدوس با اعلام رقم یک و نیم میلیون دلاری او مواجه شدند تا از این امر ناکام بمانند.

طی سالیان گذشته بارها زمزمه حضور رضا قوچان نژاد نیز در فوتبال ایران مطرح شده بود که این انتقال نیز در چند برهه بی‌نتیجه مانده بود و اکنون باید دید آیا سامان قدوس نیز که یکی از اهداف نقل و انتقالاتی و ویژه تیم‌های ایرانی محسوب می‌شود، از اروپا دل خواهد کند یا اکنون که در ۲۹ سالگی قرار دارد همچنان تجربه فوتبال اروپا را ترجیح می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتظار داشتم با اشرافی که به مسائل دارید دعوت به گفتگوی دوطرفه را بپذیرید
حزب الله جنگنده و پهپاد متجاوز صهیونیستی را از آسمان لبنان فراری داد
فرانس ۲۴: نفت ۱۰۰ دلاری و بحران جهانی غذا در راه است
لوموند: ایران بارها آمریکا را تحقیر کرده است
پاسخ قاطع حزب‌الله با ۳۲ عملیات در یک روز؛ تنها در میدان پاسخ می‌دهیم
«مادلین دین» نماینده دموکرات: ترامپ با تحریک نتانیاهو به ایران حمله کرد
سایپا و پارس‌خودرو قربانی انحصار شدند
جنگ با پوشش آتش‌بس
خطای محاسباتیِ تیم مذاکره ایرانی در کجاست؟
عذرخواهی صدا و سیما بابت پخش ناقص بخشی از پیام مکتوب رهبر انقلاب
رضایی: لبنان جزو لاینفک هرگونه توافق و آتش‌بس است
امروز آنچه امام می‌گوید عین خواست مردم است
ادعای نتانیاهو: مسیر دیپلماسی با لبنان را ترجیح می‌دهیم
فیلم | خضریان: مردم، مهمترین ظرفیت بازدارندگی در مقابل دشمن هستند
 روانبخش: ۶۰۰ ملوان آمریکایی در آتش‌سوزی ناو جرالد فورد خسارت دیدند
رهبر ما بر دل‌ها حکومت می‌کرد
آسیب ۶ میلیارد یورویی فرانسه از جنگ آمریکا علیه ایران
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top