تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/11 - 10:35
کد خبر: 477721

تساوی بایدن و ترامپ در یک نظرسنجی جدید

تساوی بایدن و ترامپ در یک نظرسنجی جدید

رئیس‌جمهور سابق و رئیس جمهور فعلی آمریکا که به احتمال زیاد در رقابت انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور مجددا رقیب هم خواهند شد، در یک نظرسنجی جدید آرای مساوی کسب کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق و «جو بایدن»، رئیس جمهور فعلی آمریکا طبق نتایج نظرسنجی جدیدی که مشترکا توسط دو شرکت «نیویورک تایمز/سی‌ینا کالج» برگزار شد در یک رقابت رو در روی فرضی برای کسب ریاست جمهوری به آرای مساوی، هر یک به میزان 43 درصد، دست یافتند.

به نوشته نشریه «تلگراف» انگلیس،‌ نتایج این نظرسنجی، تکرار نتیجه نظرسنجی مشابهی است که در ماه اکتبر گذشته پیش از برگزاری انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا برگزار شد.

نتایج نظرسنجی جدید نشان دادند که کیفرخواست‌هایی که در مدت اخیر علیه دونالد ترامپ مطرح شدند تاثیر چندانی بر جایگاه او در نظرسنجی های با موضوع انتخابات ریاست جمهوری 2024 نگذاشته‌اند.

نظرسنجی جدید نیویورک تایمز/سی‌ینا کالج از پاسخگویانی که به عنوان رای دهنده ثبت نام کرده‌اند خواست که بین جو بایدن 80 ساله و دونالد ترامپ 77 ساله یک گزینه را انتخاب کنند اما 14 درصد از هیچ یک از این دو نفر حمایت نکرده و گفتند که رای ممتنع داده یا از نامزد دیگری حمایت می‌کنند.

مجریان این نظرسنجی دریافتند، اگر این دسته سوم که نه از ترامپ و نه از بایدن حمایت کردند مثل انتخابات 2020 رای بدهند، بایدن با برتری دو درصدی بر ترامپ پیروز می‌شود.

این نظرسنجی دریافت که ترامپ در دسته رای دهندگان سفیدپوست بدون مدرک دانشگاهی برتری قابل ملاحظه‌ای بر بایدن دارد. متقابلا نیز بایدن در دسته رای دهندگان سفیدپوست دارای مدرک دانشگاهی و رای دهندگان غیر سفید پوست بر ترامپ برتری دارد.

ترامپ همچنین در گروه های رای دهندگان مرد، و همچنین رای دهندگان سیاهپوست و لاتین تبار جایگاه خود را بالا کشیده است.

در بخشی دیگری از نظرسنجی مشخص شد که نه بایدن و نه ترامپ هیچ یک در میان آمریکایی ها محبوب نیستند. محبوبیت بایدن 39 درصد و محبوبیت ترامپ 41 درصد بود.

همچنان تنها 23 درصد از رای دهندگان گفتند که اعتقاد دارند هم اکنون کشور آنها «در مسیر درست» حرکت می‌کند.

نظرسنجی جدید همچنین نشان داد اکثریت رای دهندگان معادل 51 درصد معتقدند که ترامپ مرتکب «جرایم جدی» شده و 53 درصد گفتند که به باور آنها اقدامات ترامپ بعد از انتخابات 2020 «دموکراسی را تهدید کرده است».

در بخش دیگری از این نظرسنجی مشخص شد که 64 درصد از رای دهندگان شرکت کننده در رقابت مقدماتی حزب دموکرات به جوبایدن رای می‌دهند. در نظرسنجی مشابه در یک سال قبل، دو سوم از رای دهندگان دموکرات گفتند که از یک نامزد دیگر به جز بایدن در رقابت درون حزبی دموکراتها برای تعیین نامزد ریاست جمهوری حمایت می‌کنند اما این میزان در نظرسنجی جدید به نصف کاهش یافته است.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
چین در همکاری با ایران از ترامپ سرپیچی می‌کند
در جلسه اخیر رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
کشف ۳۶ مزرعه و ۷۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان تهران
۴ ویزیت اولیه پزشک خانواده رایگان است
البوسعیدی با عراقچی دیدار کرد
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
پنتاگون شمار زخمی‌هایش در تجاوز به ایران را ۶۰ نفر افزایش داد
تاکنون تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
تامین گاز از ترکمنستان و روسیه؛ دو مسیر برای مدیریت ناترازی انرژی
مدافع استقلال به چادرملو پیوست
تصمیم فوری تارتار پس از باخت به تراکتور
صعود دو پله‌ای تیم ملی والیبال زنان در رنکینگ جهانی
دروغ‌گویی تازه ترامپ درباره ایران
راه اندازی مرکز درمان سرطان برای نیروهای مسلح
پروازهای ایران و افغانستان افزایش می‌یابد
رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است
صادق: ارتباطات حمل‌ونقلی با همسایگان در جنگ حیاتی بود
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
بهره‌برداری ۲ پروژه صنعتی در اصفهان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون یورویی
اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top