تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/11 - 12:34
کد خبر: 477748

فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور ممنوع

فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور ممنوع

رئیس سازمان هواپیمایی از ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ‌۲۲ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد محمدی‌بخش با اشاره به ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما از روز گذشته، اظهار کرد: این ممنوعیت با هدف آرامش بازار حمل‌ونقل هوایی اجرایی شده و تا پایان شهریورماه امسال ادامه دارد.

وی افزود: نظارت‌ها بر عملکرد حمل‌ونقل هوایی کشور مستمر است؛ با توجه‌ به این‌که می‌خواهیم کنترل بازار را در دست بگیریم بر اساس بررسی‌های صورت گرفته فعلا تا پایان تابستان فروش چارتری بلیت هواپیما متوقف شده و ممنوع است.

وی با بیان "این ممنوعیت به شرکت‌ها ابلاغ شده و آنها همراهی کرده‌اند" در پاسخ به این پرسش که توقف فروش چارتری برای پروازهای داخلی یا این‌که پرواز عتبات عالیات هم مشمول آن می‌شود، افزود:‌ برای پروازهای عتبات تصمیم را هفته آینده اعلام می‌کنیم؛ موضوعات مربوط به اربعین از جمله شرایط کشور عراق، زمان، قیمت، شروع پروازها، فرودگاه‌ها و... را طی یک نشست ویژه خبری اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که برآورد سازمان هواپیمایی از تعداد تعداد زائران عتبات عالیات در اربعین 1402، گفت:‌ سال 1400 زیر 40 هزار نفر به‌صورت هوایی به عتبات عالیات سفر کردند، در سال گذشته این تعداد به 257 هزار نفر افزایش یافت. طبیعتاً این رشد در سال جاری فزاینده خواهد بود، هرچه عراق یعنی فرودگاه نجف و بغداد در پذیرش هواپیماهای ایران همکاری کند ما در ارائه خدمات محدودیتی نداریم.

محمدی‌بخش در خصوص ظرفیت ناوگان هوایی برای پروازهای عتبات عالیات، اضافه کرد:‌ با تمام ظرفیت یعنی ظرفیتی که می‌تواند پروازهای بین‌المللی را انجام دهد، پروازهای اربعین را انجام خواهیم داد.

وی درباره تعداد هواپیماهای وارد شده به کشور از ابتدای امسال تاکنون نیز گفت: این پرسش را باید مقداری با توجه به شرایط تحریم با طمانینه پاسخ دهیم. اما ناوگان وارد شده به کشور به تدریج در حال ورود به چرخه عملیاتی است و تاکنون 22 فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی شده است.

منبع: تسنیم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top