تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/11 - 14:00
کد خبر: 477751

آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی

آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی

معاون امور رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز مرحله جدید اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و افزایش کمک دولت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علیرضا عسگریان در ارتباط زنده با شبکه خبر امروز اعلام کرد: مرحله جدید اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز شده و برای سه دهک کم‌درآمد جامعه که بخواهند از یارانه خود در قالب کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، به شرط اینکه به میزان ۵۰ درصد از یارانه سبد یعنی به میزان ۲۰۰ هزار تومان از ۱۱ قلم کالای مدنظر خریداری کنند، میزان کمک دولت برای آنها به ۱۲۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.

وی گفت: هدف دولت این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و سه دهک کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

به گفته عسگریان، هدف دولت این است که ۱۱ قلم کالا شامل ( مرغ،‌تخم مرغ،‌شکر،قند، شیر،‌ماست، پنیر، روغن،‌ماکارونی،‌ برنج و گوشت) برای  اگر هزینه تامین ۱۱ قلم کالای سبد کالابرگ بر اثر تورم افزایش یابد، دولت آن هزینه را حبران کند و برای مصرف کننده قیمت این اقلام بر اساس نرخ ۱۴۰۱ خواهد بود.

معاون امور رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: سه دهک کم‌درآمد یارانه ماهانه۴۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند، اما چون طرح کالابرگ الکترونیک کاملاً اختیاری است، اگر این افراد حداقل به میزان ۲۰۰ هزار تومان در قالب کالابرگ الکترونیکی از ۱۱ قلم کالای موردنظر خریداری کنند، آنگاه ۱۲۰ هزار تومان شارژ اضافه برای آنها واریز می‌شود و درواقع کل یارانه آنها که صرف کالاهای مدنظر می‌شود به ۵۲۰ هزار تومان در ماه افزایش می‌یابد.

عسگریان این را هم گفت: شرط اختصاص ۱۲۰ هزار تومان یارانه مازاد این است که همین میزان اضافه هم صرف خرید کالاهای سبد تعریف‌شده دولت در کالابرگ شود.

به گفته عسگریان؛ سه دهک کم‌درآمد جامعه از نظر خانوار، حدود ۸ میلیون خانوار و از نظر جمعیت ۲۹ میلیون نفر هستند.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم ظرف یک ماه آینده یکی دو دهک دیگر از یارانه بگیران از دهک‌های پایین جامعه به طرح کالابرگ الکترونیکی همراه با کمک دولت اضافه شوند. بار مالی برای این طرح هم توسط دولت پیش‌بینی شده است.

معاون امور رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مردم می‌توانند به صورت اختیاری از ۹۰ هزار فروشگاه طرف قرارداد با کالابرگ الکترونیکی کالاهای موجود از ۱۱ قلم کالا را خریداری کنند و برای سایر دهک‌ها می‌توانند یک ماه زودتر اعتبار یارانه خود را صرف خرید کالاها کنند و برای سه دهک پایین جامعه به شرط اینکه به میزان ۵۰ درصد از اعتبار یارانه، یعنی ۲۰۰ هزار تومان از کالاهای مدنظر خریداری کنند، مبلغ ۱۲۰ هزار تومان جدید به حساب این افراد شارژ می‌شود.

به گفته وی مردم با نصب برنامک اسفارا نسبت به نشانی مغازه‌ها آگاهی پیدا کنند.

طبق قانون بودجه، دولت مکلف به اجرای کالابرگ الکترونیکی در کشور است که فعلا طرح کالابرگ الکترونیکی به صورت اختیاری برای همه آحاد جامعه اجرا می‌شود اما برای سه دهک به شرط اینکه به میزان ۵۰ درصد از یارانه خود را صرف خرید کالاها کند، مبلغ ۱۲۰ هزار تومان جدید به یارانه‌اش اضافه می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امور خارجه
آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان از فردا/ صدور احکام جدید و اعمال افزایش حقوق‌ها
تأکید عراقچی و البوسعیدی بر لزوم عبور ایمن از تنگه هرمز
هریس: ما در نهایت به برجام برمی‌گردیم
پاسخ رضاییان به خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top