تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/17 - 09:58
کد خبر: 478293

برگزاری فراخوان جذب اعضای هیات علمی منوط به مجوز دو سازمان شد

برگزاری فراخوان جذب اعضای هیات علمی منوط به مجوز دو سازمان شد

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم گفت: امسال قانونگذار اعلام کرده است که باید حتما دو سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی برای برگزاری فراخوان جذب هیات علمی از قبل مجوز دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر محمد خلج امیرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت برگزاری اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ و دلایل تاخیر برگزاری فراخوان گفت: هیات مرکزی جذب وزارت علوم برای برگزاری فراخوان جذب اعضای هیات علمی در انتظار مجوز دو امضای سازمان برنامه بودجه و سازمان امور استخدامی است.

وی ادامه داد: به محض اینکه سازمان برنامه بودجه و سازمان امور استخدامی دو امضاء را ارائه دهند فراخوان برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم افزود: هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس تقویم سالیانه تاکید دارد زودتر این فراخوان برگزار شود ما نیز از آن استقبال می کنیم منتهی قانون مجلس است که باید حتما برگزاری فراخوان با امضای دو سازمان مذکور باشد.

وی توضیح داد: برگزاری خود فراخوان نیز باید با مجوز مراجع ذی صلاح باشد، به عنوان مثال اخیرا که آموزش پرورش قصد استخدام نیرو داشت با دریافت مجوز، آزمون استخدامی برگزار کرد.

خلج درخصوص اینکه فراخوان جذب طبق فرایند هرساله دو بار برگزار شده و برنامه ای برای ارائه مجوز برگزاری آن در سال های قبل وجود نداشته است افزود: در حال حاضر نیز فرض بر برگزاری فراخوان، دوبار در سال است، منتهی سازمان برنامه بودجه و سازمان امور استخدامی اعلام کرده اند که به دلیل ارائه کد های استخدامی و مباحث مالی، بخشی از استخدام هستند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم گفت: یکی از مشکلاتی که ما در مرکز جذب وزارت علوم با آن مواجه هستیم این است که افراد از طرف هیات مرکزی جذب حکم هیات علمی دریافت می کنند ولی کد استخدامی آنها بزودی ارائه نمی شود و این افراد با مشکل مواجه می شوند.

وی ادامه داد: بنابراین امسال قانونگذار اعلام کرده است که باید حتما این دو سازمان برای برگزاری فراخوان از قبل مجوز ارائه دهند، البته ارائه مجوز به این معنی است که سازمان امور استخدامی درخواست هایی داشته و عنوان کرده است هر دانشگاه اعلام کند برای هر رشته چه تعداد عضو هیات علمی می خواهد و اینکه آیا براساس آمایش آموزش عالی است یا خیر که هیات مرکزی جذب وزارت علوم به تمام درخواست ها پاسخ داده و همه موارد درخواستی آماده شده و فقط منتظر امضای دوسازمان مذکور برای برگزاری فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ است.

خلج امیرحسینی افزود: امسال به صورت خاص اعلام شده فراخوان باید حتما با امضای دو سازمان مذکور باشد و وزارت علوم منتظر دو امضاء است.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
عصر امروز برگزاری مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در بیروت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top