تاریخ انتشار: جمعه 1402/05/20 - 00:15
کد خبر: 478618

تأکید رئیسی بر تقویت پیوند جامعه ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادری

تأکید رئیسی بر تقویت پیوند جامعه ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادری

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای انجام سفر رسمی دوجانبه و شرکت در پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی در پرتوریا به سر می‌برد، در جمع ایرانیان مقیم آفریقای جنوبی حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای انجام سفر رسمی دوجانبه و شرکت در پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی در پرتوریا به سر می‌برد، در جمع ایرانیان مقیم آفریقای جنوبی حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی گفت:‌ آقای رئیسی ارتباط عمیقی با بحث ایرانیان خارج از کشور دارد و ما هر چه تلاش می‌کنیم می‌گویند باید بیشتر کار کرد و پیوند جامعه ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادری را تقویت کرد. کارها‌یی در این مدت انجام شده است از جمله اینکه در سایت وزارت خارجه ارتباط مستقیم با وزیر خارجه را داشته باشیم. 

وزیر خارجه بیان کرد: سامانه پرسمان تردد را ایجاد کرده‌ایم. این سامانه اطمینان را به ایرانیان خارج از کشور می‌دهد که می‌توانید برگردید.

امیرعبداللهیان گفت: یکی از مشکلات ایرانیان خارج از کشور بحث سربازی فرزندانشان است. مراحل تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در دولت گذشت و به مجلس رفت و آقای قالیباف هم قول داد که قبل از آنکه مجلس وارد رقابت‌های انتخاباتی شود، این قانون تصویب شود که از جمله موضوعاتی که در آن به آن توجه داریم بحث ایرانیان دوتابعیتی و بحث سربازی ایرانیان خارج از کشور است، البته با درک ملاحظاتی که سازمان نظام وظیفه دارد. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
رد ادعای ترامپ درباره اوضاع آرام تنگه هرمز و حرکت عادی کشتی‌ها
از محراب عبادت تا میدان دفاع از حق
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
تهدیدی نظامی یا ابزاری برای جنگ روانی؟
چگونه کفش اداری مناسب پای پهن انتخاب کنیم؟ راهنمای خرید کفش راحت زنانه
«روزهای فاطمه»؛ بازخوانی روزهایی که تاریخ را به چالش کشید
عملیات حفاری بلندترین خط متروی تهران بزودی آغاز می‌شود
از لایک تا اقدام؛ نسل جوان چگونه کنشگر اجتماعی می‌شود؟
سکوت حیرت‌انگیز مدیران استقلال در مورد یک نامه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top