تاریخ انتشار: شنبه 1402/05/21 - 09:15
کد خبر: 478698

فاجعه ستاره‌ پرسپولیسی در نبرد حیثیتی

فاجعه ستاره‌ پرسپولیسی در نبرد حیثیتی

مدافع تازه‌وارد تراکتور روزهای عجیبی را در این تیم سپری می‌کند و تاثیر آن در نخستین بازی پرشورها مقابل سپاهان کامل به چشم آمد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اگر قرار باشد قاب‌های مهم هفته اول لیگ برتر را مرور کنیم، حتما باید سراغ تصویر غم و اندوه شجاع خلیل‌زاده در ورزشگاه نقش جهان هم برویم؛ جایی که کاپیتان تازه‌وارد تراکتور بعد از گل سوم، نفس‌نفس‌زنان روی زمین نشست و توجه کارگردان تلویزیونی را جلب کرد.

تصویر او به مدت طولانی روی آنتن رفت و حتی صحنه آهسته‌اش هم پخش شد، شاید به‌عنوان نمادی از یک استارت فاجعه‌بار.

خلیل‌زاده در این مدت روزهای عجیبی را پشت سر گذاشته است. او که پرسپولیس را پیش از فینال لیگ قهرمانان آسیا رها کرد و رفت، شاید حتی تصورش را هم نمی‌کرد چنین تصمیمی اینقدر برایش تبعات داشته باشد.

شجاع زمان بازی در قطر بارها ادعا کرده بود روزی به پرسپولیس برمی‌گردد و با پیراهن سرخ‌ها به فوتبالش ادامه می‌دهد. او هنگام بیان چنین مطالبی، شاید حتی تصورش را هم نمی‌کرد که گارد هواداران پرسپولیس تا این حد بسته بماند.

خلیل‌زاده از قطر برگشت و با بی‌میلی آشکار پرسپولیس مواجه شد. شایعاتی در مورد انتقال او به سپاهان سر زبان‌ها افتاد اما باشگاه اصفهانی با لحنی تند و کنایه‌آمیز این موضوع را رد کرد. شاید به همین دلیل هم بود که بازی با طلایی‌پوشان برای شجاع «حیثیتی» به‌نظر می‌رسید.

او در چنین مصافی، تماشاگر شکست سنگین تیمش شد و کاری هم از دستش برنمی‌آمد. اندوه این باخت مخصوصا از این جهت برای خلیل‌زاده دوچندان بود که این بازیکن بازوبند کاپیتانی تیمش را هم بر دست داشت. به هر حال این شروع فصل است و شاید شرایط در ادامه راه برای مدافع ۳۴ساله تراکتور بهتر شود.

او هفته آینده یک نبرد دشوار و حیثیتی دیگر در برابر پرسپولیس خواهد داشت؛ مسابقه‌ای که خلیل‌زاده در آن به‌شدت زیر ذره‌بین است؛ هم از نظر فنی و هم از دیدگاه اخلاقی و رفتاری. آیا هفته بعد هم برای شجاع به همین تلخی خواهد بود یا زندگی شیرین می‌شود؟

منبع: روزنامه همشهری

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آژیرهای هشدار در ریاض و وقوع انفجارهای مهیب در شرق عربستان
بررسی ابعاد بروز علائم گوارشی در جمعی از دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا
ابراز نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌های نظامی میان یمن و عربستان
تحولات یمن محور گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان
تاکید یمن بر ادامه معادله «محاصره در برابر محاصره»
ادعای دفتر نتانیاهو: ترامپ را برای حمله به ایران ترغیب نمی‌کنیم
او در زندگی هم «خوش غیرت» بود/ محمد کاسبی با هنرش کاسبی نکرد
سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه احضار شد
دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند
ادعای مقام آمریکایی: به حملات ایران در تنگه هرمز پاسخ می‌دهیم
عالیشاه به استقلال رسید
نیروهای مسلح یمن: «آرامکو» هدف نظامی است؛ از آنجا دور شوید
کاظمی: کمبود کتاب درسی در مدارس ناشی از جابه‌جایی دانش‌آموزان است
سازمان برنامه و بودجه متولی جدید افزایش کالابرگ شد
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
حملات هوایی و توپخانه‌ای عربستان به الحدیده و صعده یمن
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
آیزنکوت: سرنگونی نظام در ایران امکان‌پذیر نیست
حضور مقتدرانه تیم ضدتروریستی سپاه در رزمایش بین‌المللی آنتی‌ترور ۲۰۲۶
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top