تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/24 - 01:23
کد خبر: 479091

هوش مصنوعی به حوزه وکالت نفوذ کرد

هوش مصنوعی به حوزه وکالت نفوذ کرد

یک وکیل کانادایی از هوش مصنوعی در بخش های مختلف یک پرونده حقوقی استفاده کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به تازگی اخباری از یک وکیل هوش مصنوعی احتمالی نگرانی هایی را ایجاد کرده که احتمالا ربات ها جایگزین انسان در این حوزه خواهند شد. با این وجود روش هایی وجود دارد که وکلا می توانند هوش مصنوعی را به نفع خود به کار گیرند.

طبق گزارش یک نشریه، یک وکیل کانادایی به نام چارلز گلاکستین (شریک و مدیل شرکت حقوقی جراحات شخصی گلاکستین) این فناوری را به کار گرفته تا زندگی خود و کارمندان و مشتریانش را راحت تر کند.

او در این باره می گوید: من طرفدار هوش مصنوعی هستم و می خواهم برنامه های مختلفی را آزمایش و از آنها استفاده کنم. من سیستم های مختلفی را آزمایش کردم و به کار گرفتم که تصور می کنم برای کسب و کار ما کارآمد است. من در هر مرحله از پرونده به این سیستم فکر می کنم.

نگاهی سریع به وب سایت شرکت نشان می دهد چت بات های هوش مصنوعی به کاربران کمک می کند در آن بخش های مختلف را بیابند و در پر کردن پرسشنامه ها به آنها کمک می کند.

گلاکستین همچنین از یک ابزار مدیریت پروژه هوش مصنوعی برای کنترل کارکنان و یادآوری فعالیت هایشان به آنها، استفاده می کند.

به گفته او در مرحله بعد یک سیستم هوش مصنوعی مختلف به آنها در انجام وظایف شان کمک می کند.

در کنار این موارد یک سیستم هوش مصنوعی برای بازیابی سوابق پزشکی و یک سیستم دیگر برای مدیریت پرونده نیز به کار می روند تا تحلیلی از گزارش ها در گذر زمان بسازند. در نهایت سیستم های صنعتی مبتنی بر هوش مصنوعی به ایجاد یک یادداشت حقوقی درباره موضوعات خاص کمک می کند و همچنین به تیم گلاکستین درباره اینکه پرونده قابل قبولی دارند یا خیر، مشاوره می دهد.

گلاکستین در این باره می افزاید: ما هفته ها در کتاب ها و کتابخانه ها تحقیق می کردیم، بعدا این جستجو به طور آنلاین انجام شد و اکنون به عنوان یک پیش نویس یادداشت انجام می شود که می توان براساس آن پرونده حقوقی را تنظیم کرد. قصدم این بود که از فناوری برای بهره ور تر کردن فعالیت ها استفاده کنم. به جای هدر دادن وقت با تحلیل و یا ایجاد یک پروژه اکنون می توان پروژه های بیشتری انجام داد.

اما همه چیز به این سادگی نیست، هر محتوایی که با هوش مصنوعی تولید می شود باید دوباره کنترل شود. به گفته این وکیل کانادایی هوش مصنوعی تمام فعالیت را انجام می دهد و تا حدی تصور می شود این فرایند یک راه میانبر است. اما در حقیقت چون فرد باید همه چیز را کنترل کند، ممکن است مدت زمان فعالیت او طولانی تر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن می‌خواهد فضا را برای دانشجویان غیرایرانی ناامن جلوه دهد
نقشه راه اخذ پذیرش و ویزا؛ اهمیت دقت در ترجمه رسمی به آلمانی، ایتالیایی و ترکی استانبولی
بی‌نظمی و عدم حضور اساتید غیر قابل اغماض است
انتقاد سازمان ملل از حرکت نتانیاهو در مجمع عمومی
قبل از خرید جرثقیل سقفی در اصفهان به چه نکاتی توجه کنیم؟
آیین اهتزاز پرچم در دانشگاه‌های سراسر کشور برپا می شود
قیمت انجام پروژه های دانشجویی + مقایسه سایت های معتبر(معرفی)
برای انتخاب بروکر فارکس به چه معیارهایی توجه کنیم؟
آخرین اخبار مهم برای دانشجویان وکیل
سکوهای ایرانی برای رئیس جمهور سنگ تمام گذاشتند
درگاه پرداخت بدون اینماد و کد مالیاتی؛ فروش را از کجا شروع کنیم؟
دیپلماسی به معنای تسلیم نیست
روزهای مملو از شکست برای ترامپ
وکیل کلاهبرداری در تهران؛ بهترین دفاع برای بازپس‌گیری اموال و تبرئه متهمین
روش تولید آمونیوم پرسولفات (چگونگی درست کردن آمونیوم + نکات)
سوءمدیریت، دانشگاه را به سمت بی‌حجابی می‌برد / دانشگاه محیط علم است نه بی‌حجابی
عجله آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز تفاهم را از بین برد
فناوری هسته‌ای، فراتر از شعار
تهدید الکعبی به تحصن در فرودگاه‌های عراق
کالابرگ گروه سوم مشمولان، فردا شارژ می‌شود
تهران خنک تر می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top