تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/05/26 - 11:15
کد خبر: 479381

بسیاری از برنامه های فرهنگی با ذائقه دانشجویان هم‌خوانی ندارد

بسیاری از برنامه های فرهنگی با ذائقه دانشجویان هم‌خوانی ندارد

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان همخوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، دوره آموزشی «کنشگری فرهنگی رسانه‌ای: از ایده‌پردازی تا جریان‌سازی» ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه یک، به همت دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از این دوره آموزشی، گفت: جهان جدید بر محور خلاقیت سامان یافته است و بدون خلاقیت و نوآوری، امکان همزیستی با جهان جدید از بین می رود. سرعت تحولات در جهان بسیار بالا رفته است و جهان سرمایه داری برای همراه شدن با این تحولات چاره ای جز اتکا به خلاقیت و نواوری ندارد.

وی ادامه داد: اما حتما باید در این مسیر مرزهای اخلاقی را مراعات کرد و به بهانه نوآوری به اخلاقیات و هنجارهای جامعه تجاوز نکرد. خلاقیت و نوآوری یک امکان نیست، بلکه یک ضرورت عصری است.

کلانتری تصریح کرد: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان هم خوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود. تحریک خلاقیت موجب تولید نوآوری و تولید فناوری های جدید در حوزه فرهنگی و اجتماعی شده و ذهنی که خلاق می شود، خلاقیت خود را به همه حوزه ها تسری می دهد. لذا خلاقیت سبکی از زیستن است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر لزوم فعالیت‌های خلاقانه و فناورانه گفت: فعالیت‌های خلاقانه و فناورانه باید با مشارکت همه دانشجویان به عنوان ذی نفعان اصلی کنشگران انجام شود که کم هزینه‌ترین روش برای پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: چاره‌ای جز ورود به عرصه فناوری و نوآوری نداریم و برای تکثیر و تنوع محصولات فناورانه باید طراحی خلاقانه‌ای داشته باشیم.

شایان ذکر است؛ در این دوره آموزشی موضوعاتی چون جذب با محتوا، اصول و فنون خلاقیت و ایده‌پردازی و از ایده تا دیده، در قالب کارگاه‌های تعاملی توسط اساتید این حوزه، ارائه و با حضور و مشارکت کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top