تاریخ انتشار: شنبه 1402/05/28 - 09:08
کد خبر: 479486

نقش نهاد رهبری در تقویت حلقه های میانی چیست؟

نقش نهاد رهبری در تقویت حلقه های میانی چیست؟

حجت الاسلام رحیمیان گفت: طبق همان ترسیمی که رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان داشتند ایشان تصریح کردند که این حلقه های میانی رسالتشان به گونه ای است که مجموعه های خودجوش به یک معنا غیردولتی و غیرسازمانی بتوانند در این عرصه نقش خود را ایفا نمایند. دانشجویان باید در کف میدان عملیات دانشگاه حضور داشته باشند و با حضور موثر در این عرصه نقش آفرینی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام رحیمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های مازندران با اشاره به برگزاری طرح حامیم2 در این استان گفت: دوره حامیم که همان حلقه های میانی است یکی از امتیازات آن این است که این واژه توسط رهبر معظم انقلاب تعریف شده و الحمدلله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به خوبی توانسته در این عرصه سرمایه گذاری نماید. برگزاری دوره‌های دانشجویی از قبیل طرح حامیم به دلیل اینکه دانشجویان بتوانند در فضای عمومی دانشگاه اثرگذار باشند در دستور کار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها است.

وی در ادامه افزود: مبحث توانمندسازی فعالان فرهنگی سیاسی از اهمیت بالایی برخوردار است که این افراد بتوانند به عنوان حلقه های واسط بین نظام و ملت بتوانند نقش آفرینی کنند و با توجه به نقش موثری که دانشگاه ها در فضای جامعه دارند بر اهمیت این موضوع می افزاید.

حجت الاسلام رحیمیان گفت: طبق همان ترسیمی که رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان داشتند ایشان تصریح کردند که این حلقه های میانی رسالتشان به گونه ای است که مجموعه های خودجوش به یک معنا غیردولتی و غیرسازمانی بتوانند در این عرصه نقش خود را ایفا نمایند. دانشجویان باید در کف میدان عملیات دانشگاه حضور داشته باشند و با حضور موثر در این عرصه نقش آفرینی کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های مازندران خاطرنشان کرد: ما این افتخار را داشتیم که تنها استانی بودیم که دوره حامیم1 را در عتبات عالیات برگزار کردیم و امسال هم دوره حامیم2 در دانشگاه های استان مازندران با ظرفیت 500 نفر به صورت مجزا در مشهد مقدس برگزار شد. به لطف خدا همراهی خوبی در این دوره صورت گرفت و افتتاحیه برنامه ما با حضور حجت الاسلام فاطمی پور معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آغاز شد.

وی در ادامه عنوان کرد: در دوره حامیم2 دانشگاه های استان مازندران از اساتیدی چون استاد حسن رحیم پور ازغدی و حجت الاسلام راجی استفاده نمودیم و در این دوره رویداد حقایق توسط همکاران ما در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان برگزار گردید.

حجت الاسلام رحیمیان تصریح کرد: یکی از چالش های ما در سال گذشته شناسایی افراد شرکت کننده در طرح بود زیرا به دلیل کمبود زمان و تعطیلی کرونا با این مشکل مواجه بودیم اما امسال این نقیصه برطرف گردید و در این دوره با برنامه ریزی های صورت گرفته می توان گفت 90 درصد از اهداف از پیش ترسیم شده محقق گردید و دانشجویان شرکت کننده در طرح از رضایت خوبی نسبت به سال قبل برخوردار بودند و بنظر می رسد که می توان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی در پایان گفت: ما پیش از شروع طرح حامیم2 حدود 11 جلسه شورای استانی جهت مقدمه سازی برگزاری دوره داشتیم و تاکیدات بر این بود که کمیت فدای کیفیت نشود و در تمام بخش ها این نکته لحاظ گردید.

منبع: ماوا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران در مسیر خودکفایی ۲ واکسن حیاتی با ارزبری ۲۰ میلیون دلاری
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ فردا اعلام می‌شود
دروغ سازندگی بر ملا شد؛ کوشنر شریک تسلیحات و سهامدار ماشین کشتار اسرائیل
روایت آقاتهرانی از مشی علامه مصباح / از رفاقت تا یقین
 آیت‌الله عابدینی: هیچ سلوکی در رسیدن به خدا مانند سلوک جمعی نیست
آیت الله علم الهدی: عراقچی از رهبرانقلاب هیچ دستوری برای مذاکره نداشت
عوامل هوش مصنوعی خارج از کنترل؛ تحقیقات گسترده اوپن‌ای‌آی آغاز شد
بازار کار آمریکا زیر فشار جنگ و گرانی انرژی
جنگ در صدر دغدغه‌های فضای مجازی / ۸۴ میلیارد بازدید از روایت جنگ، مذاکره و معیشت
از کلاس‌های شلوغ تا خیابان‌های ملتهب / فرانسه در محاصره بحران
روز طلایی ایران در ناگویا؛ ۴۵ مدال و صعود به رده ششم
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top