تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/05/29 - 21:03
کد خبر: 479690

معاون فرهنگی وزارت بهداشت: نسبت به آرمان‌ها و واقعیات دچار افراط نشوید

 معاون فرهنگی وزارت بهداشت: نسبت به آرمان‌ها و واقعیات دچار افراط نشوید

شیراوژن تاکید کرد: تقوای فردی و جمعی را رعایت کنید، تقوای جمعی یعنی به همدیگر کمک کنیم و از هم مراقبت کنیم تا در دام محرمات اجتماعی نیفتیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تشریح توصیه های شهید صدرزاده برای کار فرهنگی، گفت:  وقتی کار فرهنگی را شروع می‌کنید با اولین چیزی که باید بجنگیم خودمان هستیم. وقتی که کارتان می‌گیرد و دورتان شلوغ می‌شود تازه اول مبارزه است زیرا شیطان به سراغتان می‌آید.

وی با تشریح بخش دیگری از توصیه های شهید صدرزاده، افزود: اگر فکر کرده‌اید که شیطان می‌گذارد شما به راحتی برای حزب‌الله نیرو جذب کنید، هرگز. اگر می‌خواهید کارتان برکت پیدا کند به خانواده شهدا سر بزنید، زندگی نامه شهدا را بخوانید سعی کنید در روحیه خود شهادت‌ طلبی را پرورش دهید.

 معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: یک دانشجو تشکلی باید ویژگی های مختلفی داشته باشد، در وهله اول  باید مثبت‌نگری باشد و از اختلافات پرهیز کند. دوم ارتقای مبانی معرفتی و فکری و تقوای فردی، سوم افزایش سطح و کیفیت مطالعه ، چهارم تعادل در مطالبه‌گری، پنجم دلسوزی و محبت و تواضع نسبت به دیگر دانشجویان و مسئولان، ششم ارتقای صبر و جلوگیری از شتاب‌زدگی و هفتم مراقب نفوذ جریان انحراف است.

وی ادامه داد: اختلافات باعث می‌شود دچار سستی و رخوت بشوید و مجموعه‌تان هم دچار مشکل شود. در جدال های بیخود، گاهی پای منیت در میان است. تاجایی که حق روشن شود می‌توانید بحث منطقی و جدی داشته باشید ولی بعد از آن دیگر باعث ایجاد مشکل در تشکل می‌شود.

شیراوژن تاکید کرد: تقوای فردی و جمعی را رعایت کنید، تقوای جمعی یعنی به همدیگر کمک کنیم و از هم مراقبت کنیم تا در دام محرمات اجتماعی نیفتیم.

 معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در کار تشکیلاتی باید حرص در مطالعه داشته باشید، دنبال پیدا کردن جواب سوالاتتان باشید. نگذارید شبهه‌ها در ذهنتان باقی بماند، یک‌جاهایی ممکن است به ما ضربه بزند.  باید به نسبت آرمان‌ها و واقعیات دقت کنیم. دچار افراط نشویم و نسبت متعادلی بین آن ها لحاظ کنیم، در زندگی شخصی و در جامعه واقعیت‌ها را چه مثبت و چه منفی باید ببینیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top