تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/30 - 10:09
کد خبر: 479748

ارسال پالس «آشوب در مدارس» توسط یک روزنامه داخلی

ارسال پالس «آشوب در مدارس» توسط یک روزنامه داخلی

دشمن به طرق مختلف در پی بهانه سازی با هدف ایجاد اختلال در بازگشایی مدارس و دانشگاه ها است. اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانه های داخلی منتشب به جریان غربگرا نیز در این پازل بازی کرده و آب به آسیاب دشمن می ریزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای گذشته، سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان این‌که دشمن برای سال جدید تحصیلی، برنامه خواهد داشت، تاکید کرد:«در این حوزه باید برنامه‌ریزی شود تا کودکان، ابزار دشمنان نشوند. زیرا آنان هیچ ابزار علم و پیشرفتی را شایسته ما نمی‌دانند و ضرورت دارد تا خانواده‌ها را مطلع کنیم و اجازه ندهیم مدل‌های ظاهری، قلب و چهره‌های جوانان ما را لکه‌دار کند یا افکار آنان ذهن‌های دانش‌آموزان ما را آلوده کند.»

در سال گذشته چند حوزه بسیار مهم در جنگ ترکیبی به‌صورت همزمان مورد حمله قرار گفت؛ یکی از این بخش‌ها، حوزه آموزش بود که با تمرکز بر به تعطیلی کشاندن دانشگاه‌ها و مدارس کلید خورد و امتداد این پروژه در ماجرای مسمومیت سریالی در مدارس نیز دنبال شد و البته در نهایت ناکام ماند.

ارسال پالس «آشوب در مدارس» توسط یک روزنامه داخلی

رهبر معظم انقلاب- ۱۱ مهر ۱۴۰۱- با اشاره به آشوب ها فرمودند:« این حرکات عادّی نبود، طبیعی نبود. این اغتشاش برنامه‌ریزی داشت؛‌ این اغتشاش برنامه‌ریزی‌شده بود. اگر قضیّه‌ی این دختر جوان هم نبود، یک بهانه‌ی دیگری درست میکردند برای اینکه امسال در اوّل مهر به دلیلی که عرض خواهم کرد، در کشور ناامنی درست کنند، اغتشاش درست کنند. چه کسی این را برنامه‌ریزی کرده؟ بنده بصراحت میگویم این برنامه‌ریزی کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنباله‌روهای آنها است؛ نشسته‌اند برنامه‌ریزی کرده‌اند. عَمَله و مزدوران و حقوق‌بگیران آنها، بعضی از ایرانی‌های خائن هم که در بیرون از کشور هستند، به اینها کمک کردند.»

دشمن به طرق مختلف در پی بهانه سازی با هدف ایجاد اختلال در بازگشایی مدارس و دانشگاه ها است. اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانه های داخلی منتشب به جریان غربگرا نیز در این پازل بازی کرده و آب به آسیاب دشمن می ریزند.

در جدیدترین نمونه، «علی ربیعی» وزیر استیضاح شده ی «تعاون،کار و رفاه اجتماعی» در دولت قبل در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «لایحه عفاف و حجابی که به مجلس رفت و در نهایت به دور از منظر افکار عمومی به صورت «اصل هشتاد و پنجی» آن‌چنان گسترده شده که نزاع و ستیز را به مدارس هم انتقال خواهد داد.»

وی در ادامه نوشت:«من به سهم خودم در اوایل ناآرامی‌های پاییز ۱۴۰۱، در چند مقاله اشاره کردم که این رخدادها به پایان خواهد رسید و منحنی این ناآرامی‌ها روزی فروکش خواهد کرد اما ذهنیت ناآرام در جامعه همچنان باقی خواهد ماند.»

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top