تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/01 - 11:54
کد خبر: 479978

هشدار پلیس فتا درباره واگذاری تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای و اکانت آن

هشدار پلیس فتا درباره واگذاری تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای و اکانت آن

معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا از کلاهبرداری در فضای مجازی با عنوان واگذاری اکانت و تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای از مردم خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا اظهار داشت: مجرمان سایبری با ایجاد صفحات و کانال های متعدد در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های غیر بومی و انجام تبلیغات فریبنده با عنوان «واگذاری اکانت و تجهیزات اینترنت ماهواره ای»، پس از دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان تحت عنوان بیعانه، از آنان کلاهبرداری می کنند.

این مقام انتظامی افزود: در نوع دیگر این کلاهبرداری، مجرمان سایبری با وعده فعالسازی حساب کاربری اینترنت ماهواره ای توسط اپلیکیشن های خاص روی انواع گوشی های تلفن همراه با ارسال لینک های آلوده تحت این عنوان، پس از آلوده سازی گوشی تلفن همراه فریب خوردگان، نسبت به سرقت اطلاعات شخصی، محرمانه و حساب های مالی قربانیان، اقدام می کنند.

وی ضمن هشدار به هموطنان تصریح کرد: به هیچ عنوان فریب اینگونه تبلیغات دروغین که هدفی جز کلاهبرداری مالی و اخاذی از شما را در پی ندارد؛ نخورید.

 معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا  خاطر نشان کرد: عموم مردم می توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه؛ موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir قسمت ثبت گزارش‌های مردمی اعلام کنند و یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل کنید.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top