تاریخ انتشار: شنبه 1402/06/04 - 17:17
کد خبر: 480195

برپایی موکب بین‌المللی زنان در مسیر کربلا

برپایی موکب بین‌المللی زنان در مسیر کربلا

دومین جلسه هماهنگی کمیته زینبیون در اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دومین جلسه هماهنگی کمیته زینبیون در اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.

مریم اردبیلی در این جلسه که با هدف طراحی و برنامه‌ریزی اقدامات کمیته زینبیون برای خدمت‌رسانی به زائران برگزار شد، اظهارکرد: برنامه‌های این کمیته معطوف به دو موضوع خدمت‌رسانی به مادران و کودکان و البته موکب تخصصی بین‌المللی زنان است.

مدیرکل امور زنان و خانواده با بیان اینکه در این جلسات بنا بر آن است که برای هماهنگی و هم‌افزایی بیشتر بین گروه‌های مختلف زنان و خدمت‌رسانی در مسیر پیاده روی اربعین برای مادران و فرزندانشان برنامه متمرکزی داشته باشیم، تصریح کرد: این موضوعی است که همیشه فقدان آن احساس می‌شده است.

وی ادامه داد: تمرکز اصلی این کمیته، ارائه خدمات فرهنگی به سایر موکب‌ها و قرارگاه‌های شهرداری تهران است اما علاوه بر آن، تلاش دارد به سایر موکب‌های ایرانی و عراقی با توجه به ظرفیتی که خواهد داشت، خدمت رسانی کند.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده همچنین اربعین را یک ظرفیت بسیار عالی برای ارتباط با سایر کشورها خواند که نیاز به هزینه زیادی ندارد و تصریح کرد: در بحث بین‌الملل چند سازمان را پای کار آورده‌ایم؛ بنیاد بین‌المللی گوهرشاد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن‌های فرهنگی برخی ازکشورها، مدیرکل بین‌الملل جامعه المصطفی (ص) و... که قرار است در این خدمت فرهنگی همراه این اداره کل باشند.

مسئول قرارگاه زینبیون ستاد اربعین شهرداری تهران با اشاره به برپایی حسینیه بانوان در شهرکربلا هم یادآورشد: همراه همه مادران ایرانی و غیرایرانی که در راهپیمایی اربعین حضور دارند، غالبا یک کودک و یا یک دختر نوجوان نیز حضور خواهند داشت؛ بنابراین ضرورت راه‌اندازی یک موکب بین‌المللی و در کنار آن یک حسینیه ویژه دختران و حسینیه ویژه کودکان هم احساس شده است.

اردبیلی درباره حسینیه بانوان هم اظهارکرد: دلیل برپایی این حسینیه، کاروان‌های زنان سایرکشورهاست که در راهپیمایی عظیم اربعین حضور دارند و می‌خواهند به شیوه خودشان عزاداری کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر بسته‌های فرهنگی و برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان، بسته‌هایی هم برای اسکان زائران ایرانی و غیرایرانی در نظر گرفته‌ایم تا به صورت مجزا و به صورت گروهی انجام شود و تداخلی با یکدیگر نداشته باشند.

برگزاری نشست‌های بین‌المللی و دعوت از شخصیت‌های تخصصی هم بخش دیگر سخنان مسئول قرارگاه زینبیون ستاد اربعین شهرداری تهران بود. وی یادآورشد که روزانه یک نشست تخصصی با محوریت زنان، قیام کربلا و حضرت زینب (س) برگزار خواهد شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در خصوص خدمات فرهنگی هم اظهارکرد: ما یک بسته فرهنگی داریم که دهه محرم مورد اقبال تمام عزاداران بوده اما در اربعین برای یک تعدادی قابل ارائه است؛ بنابراین تلاش داریم که با همکاری نهادهای مرتبط و مجموعه های همراه، بسته‌های فرهنگی برای زائران آماده کنیم؛ موضوعی که در واقع خلآ بزرگ ما در راهپیمایی اربعین سال گذشته محسوب می‌شد.

وی ادامه‌داد: مقرر شده تا بسته‌های فرهنگی ما برای گروه‌های مختلف زنان، مادران، دختران و... باشد؛ یعنی بسته‌های خانواده و یا خدمات مادر وکودک که در واقع بتوان در این فضای معنوی از آن استفاده بهینه داشت. بخش دیگر اقدامات هم، موکب خدمات فرهنگی است که بنا بر آن است که ما در موکب مرکزی شهرداری، یک بخشی از خادمان فرهنگی را مستقر کنیم که احتمالا حدود ۲۰۰ نفر خواهند بود.

اردبیلی همچنین در خصوص اقدامات مناطق ۲۲گانه در حوزه زنان و کودکان در مراسم اربعین بیان کرد: اکثر مناطق، غرفه و یا موکب‌های ویژه بانوان برای مراسم اربعین برپا کرده‌اند؛ برخی از این موکب‌ها در مرزهای مهران، خسروی و چذابه برپا و البته به غیر از نجف و کربلا، در کوفه و سامرا هم موکب‌های ویژه مادران و کودکان فعال شده است.

وی افزود: از ظرفیت برخی از مناطق هم در مراسم جاماندگان اربعین بهره خواهیم برد؛ تجمع بانوان در بوستان نرگس شهرری یک روز قبل از اربعین، برپایی موکب‌های بانوان در مسیر راهپیمایی بزرگ جاماندگان اربعین و ارائه بسته‌های فرهنگی مادر و کودک از جمله خدمات مدنظر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نکونام: استحقاق کسب یک امتیاز مقابل شباب الاهلی را داشتیم
پزشکیان: هدف بریکس مقابله با یکجانبه گرایی است
ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!
شکست تلخ تراکتور مقابل شباب الاهلی/ نکونام دست خالی امارات را ترک کرد
آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد
صرفه‌جویی ۲ میلیارد لیتری در مصرف سوخت با اسقاط ۶۸۰ هزار خودرو
حمله پهپادی به دو قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
رضایی: تا زمانی که شروط ایران محقق نشود، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top