تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/06/05 - 13:56
کد خبر: 480295

پرداخت وام ۵۵۰ میلیونی برای پروژه‌های حمایتی مسکن

پرداخت وام ۵۵۰ میلیونی برای پروژه‌های حمایتی مسکن

شورای پول و اعتبار در راستای حمایت از گروه های کم درآمد جامعه صرفا سقف فردی تسهیلات پروژه های حمایتی مسکن در تمامی شهرهای کشور را به صورت یکسان به مبلغ ۵۵۰۰ میلیون ریال افزایش داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شورای پول و اعتبار در راستای حمایت از گروه های کم درآمد جامعه صرفا سقف فردی تسهیلات پروژه های حمایتی مسکن در تمامی شهرهای کشور را به صورت یکسان به مبلغ ٥٥٠٠ میلیون ریال افزایش داد.

بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو نامه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ درخصوص ابلاغ سقف فردی تسهیلات موضوع ماده(۴) قانون جهش تولید مسکن با عنایت به ابهامات پیش آمده برای بانک های عامل درخصوص تسهیلات یاد شده به آگاهی می رساند حسب مصوبات مورخ ١٩ اردیبهشت شورای پول و اعتبار در راستای حمایت از گروه های کم درآمد جامعه مقرر شد صرفا سقف فردی تسهیلات پروژه های حمایتی مسکن در تمامی شهرهای کشور به صورت یکسان به مبلغ ٥٥٠٠ میلیون ریال افزایش یابد.

لذا، با درنظرگرفتن محدودیت منابع بانکی و هدف قانون گذار (کمک به خانه دار شدن فاقدین مسکن)، کلیه مصوبات شورای پول و اعتبار در این راستا از جمله کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی و افزایش سقف تسهیلات یاد شده صرفا شامل پروژه های حمایتی مسکن که زمین آن توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین و به متقاضیان عرضه می شود بوده و پروژه های خود مالک شهری/ روستایی مشمول افزایش سقف و کاهش نرخ سود تسهیلات مذکور نیست.

شایان ذکر است؛ در مصوبات مذکور اشاره ای به اعطای تسهیلات متمم نشده است و شرایط اعطای تسهیلات فوق الذکر از قبیل نرخ سود و سقف فردی تسهیلات، تابع شرایط مندرج در قرارداد تسهیلات است.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top