تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/06 - 20:15
کد خبر: 480447

نصب VAR و اتاق دوپینگ تا۱۵روز دیگر در ورزشگاه آزادی

نصب VAR و اتاق دوپینگ تا۱۵روز دیگر در ورزشگاه آزادی

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز گفت: تقریبا تا ۱۵-۱۰ روز دیگر مطابق آنچه فدراسیون می‌خواهد، ورزشگاه برای نصب VAR و اتاق دوپینگ آماده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، مهیار عسگریان درمورد دیدار امروز خود با علی خطیر در ورزشگاه آزادی، اظهار داشت: او مدیرعامل باشگاه بزرگ استقلال است و از من خواست توضیح بدهم چه اتفاقاتی در ورزشگاه آزادی می‌افتد و حجم بازسازی را ببیند. درمورد چمن، نور و ... توضیح دادیم. خطیر نگران بود برای دربی شرایط ورزشگاه بهتر شود و ما هم قول‌هایی دادیم. زیرساخت‌ها را نیز آماده کرده‌ و اطلاعات را در اختیار سازمان لیگ قرار دادیم.

وی درمورد احتمال استفاده از VAR اجاره‌ای برای لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی، گفت: فکر می‌کنم فاضلی، مدیر ورزشگاه آزادی در روزهای اخیر در این مورد با خبرگزاری‌ها صحبت کرد. نماینده فدراسیون 2 روز قبل از استادیوم برای نصب VAR و معرفی اتاق دوپینگ، بازدید کرد. مشغول آماده کردن تجهیزات هستیم اما طبق چیزی که به ما گفته‌اند، بلافاصله پس از آماده کردن اتاق‌ها، می‌توانیم تجهیزات این سیستم را اجاره و موقت نصب کنیم. البته کلیه زیرساخت‌هایی که برای برگزاری بازی‌های آسیایی نیاز است، ایجاد خواهیم کرد و ورزشگاه آزادی از این بابت مشکلی نخواهد داشت.

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز درخصوص اینکه با این تفاسیر میزبانی ورزشگاه آزادی از بازی‌های لیگ قهرمانان قطعی است، توضیح داد: قطعا ما شرایط و استانداردها را برای میزبانی فراهم می‌کنیم اما فدراسیون VAR را می‌آورد اما ما زیرساخت‌ها را ایجاد خواهیم کرد.

عسگریان در پاسخ به این موضوع که البته برای قطعی شدن کار باید منتظر ورود نمایندگان AFC به ایران باشیم، گفت: اطلاعی از نماینده AFC  ندارم اما نماینده فدراسیون آمد. جا را دید و تایید کرد. در حال انجام تغییرات هستیم. تقریبا تا 15-10 روز دیگر مطابق آنچه فدراسیون می‌خواهد، ورزشگاه برای نصب VAR و اتاق دوپینگ آماده می‌شود.

وی درمورد اینکه اعلام شده برای ورود هواداران به ورزشگاه آزادی برای لیگ قهرمانان از 50 درصد ظرفیت ورزشگاه استفاده خواهد شد، عنوان کرد: همین الان بیشتر از 50 درصد ظرفیت ورزشگاه، فضای صندلی موجود است اما اینکه تصمیم گرفته شود با چه شرایطی آزادی میزبان هواداران باشد، برعهده شرکت توسعه و وزارت ورزش نیست بلکه تصمیم فدراسیون و سازمان لیگ است. مشغول مهیا کردن شرایط استادیوم هستیم و طبق قولی که دادیم ظرف 15 روز، نخاله‌ها را خالی کردیم. کارهای ساختمانی راهرو را هم تمام کردیم زیرا این نگرانی وجود داشت که هواداران از این بابت آسیبی نبینند و جان‌شان در خطر نباشد. در هفته آینده برای بازدید کردن مسئولان فدراسیون، یک نامه ارسال خواهیم کرد. تصمیم‌گیری درمورد اینکه با این شرایط ورزشگاه آزادی قابلیت برگزاری بازی با تماشاگر را دارد یا ندارد برعهده سازمان لیگ و فدراسیون است.

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز درمورد خبری که درمورد تَرَک‌های ضلع شرقی طبقه دوم ورزشگاه آزادی منتشر شد، پاسخ داد: ورزشگاه آزادی به لحاظ مقاومتی هیچ مشکلی ندارد. خواهش می‌کنم این اخبار یاس و ناامید کننده را به اطلاع مردم نرسانید. یک تَرَک که نمی‌تواند نشان‌دهنده مقاومت نداشتن ورزشگاه باشد. به لحاظ قانون بحران، تنها سازمانی که می‌تواند در بحث مقاومت نظر بدهد، فقط مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی است. در 4 ماه به 2 روش بارگذاری و علمی، آزمون‌ها انجام شد. تایید کردند ورزشگاه آزادی به لحاظ مقاومتی هیچ مشکلی ندارد. مردم از این بابت اصلا نگران نباشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top