تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/06/07 - 16:33
کد خبر: 480557

‌حضور نایب رئیس الحشد‌الشعبی و سردار فضلی در مرز خسروی

‌حضور نایب رئیس الحشد‌الشعبی و سردار فضلی در مرز خسروی

ابوفدک المحمداوی نایب رئیس الحشد‌الشعبی، سردار فضلی معاون هماهنگ‌کننده سپاه و سردار سلیمانی دبیر کل هلال‌احمر از مرز خسروی بازدید کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران و سردار سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر با حضور در مرز بین المللی خسروی، از بخش های مختلف مرز بازدید و از خدمت رسانی به زائران اربعین تقدیر کردند. آنان همچنین خدمات ارائه شده و زیرساخت های خسروی را مناسب و شایسته تقدیر ارزیابی کردند.

سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سلیمانی دبیرکل هلال احمر کشور با صحرایی، استاندار کرمانشاه در مرز خسروی دیدار و گفت و گو کردند.

سردار فضلی در این دیدار با تقدیر از اقدامات و خدمات استاندار کرمانشاه در مرز خسروی گفت: اتحاد و انسجامی که شما در اینجا ایجاد کرده‌اید، جای تحسین و تقدیر دارد.

وی عنوان کرد: خروجی این انسجام را می بینیم؛ اگر این یکدلی نبود ممکن بود موانعی در مسیر وجود داشته باشد اما با اتحاد ایجاد شده این موانع مرتفع شده است.

دبیرکل هلال احمر هم خدمات و زیرساخت ایجاد شده در مرز خسروی را شایسته تقدیر دانست.

سردار عظیمی فرمانده قرارگاه نجف غرب کشور، سردار شمشیری نماینده ویژه ستاد مرکزی اربعین کشور در مرز خسروی و مدیرعامل هلال احمر استان هم در این دیدار حضور داشتند.

‌حضور نایب رئیس الحشد‌الشعبی در مرز خسروی

ابوفدک المحمداوی، رئیس ستاد نیروهای الحشد الشعبی عراق با حضور در مرز بین المللی خسروی از تامین امنیت و آرامش کامل برای زائران اربعین حسینی در داخل کشور عراق خبر داد.

در نشستی که با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، فرمانده مرزبانی و جمعی از مسئولان استان در مرز خسروی برگزار شد، ابوفدک المحمداوی برای هرگونه همکاری و تسهیل بیشتر در تردد زائران مسیر خسروی اعلام آمادگی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top