تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/15 - 11:33
کد خبر: 480987

تلاش‌های محرمانه رژیم صهیونیستی با اندونزی برای عادی‌سازی

 تلاش‌های محرمانه رژیم صهیونیستی با اندونزی برای عادی‌سازی

این روزنامه در عین حال نوشت: «ارزیابی اسرائیل حاکی از آن است که نمی‌تواند قبل از توافق عادی سازی روابط با عربستان به توافق عادی سازی با اندونزی دست یابد و ماهیت دولت راست افراطی کنونی اسرائیل این اجازه را نخواهد داد».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت»، امروز (چهارشنبه، ۶ سپتامبر)، با انتشار گزارشی از «تماس‌های محرمانه و سری» رژیم صهیونیستی با برخی طرف‌ها در اندونزی با هدف دستیابی به راهی برای عادی‌سازی روابط دوجانبه خبر داد.

این روزنامه در عین حال نوشت: «ارزیابی اسرائیل حاکی از آن است که نمی‌تواند قبل از توافق عادی سازی روابط با عربستان به توافق عادی سازی با اندونزی دست یابد و ماهیت دولت راست افراطی کنونی اسرائیل این اجازه را نخواهد داد».

یدیعوت آحارانوت در ادامه مدعی شد: «در فوریه آینده، در اندونزی انتخابات ریاست‌جمهوری، معاون وی و پارلمان برگزار خواهد شد و این انتخابات برای عادی سازی روابط با "اسرائیل" تعیین‌کننده خواهد بود. در حال حاضر هیچ روابط دیپلماتیک رسمی بین اندونزی و "اسرائیل" وجود ندارد، اما کانال‌های ارتباطی مستقیمی بین "اسرائیل" و طرف‌هایی در اندونزی برای گرم کردن روابط دو طرف وجود دارد و میان دو طرف روابط تجاری، گردشگری و همکاری‌های امنیتی برقرار است».

به نوشته این روزنامه، ایالات متحده در پشت پرده تلاش دارد تا اندونزی را برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل متقاعد کند. اما در رژیم صهیونیستی این اختلاف نظر وجود دارد که آیا اندونزی حاضر می‌شود قبل از عربستان روابط خود را با اسرائیل عادی سازی کند یا ترجیح می‌دهد این کار پس از عادی‌سازی روابط عربستان با رژیم موقت انجام شود. برخی مقامات صهیونیستی بر این باورند که اندونزی اقداماتی را برای گرم کردن روابط با اسرائیل انجام خواهد داد، اما برخی دیگر در این خصوص تردید دارند و معتقدند که اندونزی آمادگی چنین امری را ندارد.

این مقامات می‌گویند که طی ماه‌های اخیر، اندونزی اجازه ورود ورزشکاران اسرائیلی به اراضی خود را نداده، اقدامی که به عدم میزبانی او برای مسابقات جهانی منجر شد. یک مقام ارشد صهیونیستی نیز می‌گوید که اندونزی از تظاهرات و اعتراضات می‌ترسد و لذا منتظر عادی‌سازی روابط ریاض باقی خواهد ماند. ضمن این‌که ساختار کابینه کنونی اسرائیل، اندونزی را برای برداشتن گامی در خصوص نزدیکی به تل‌آویو با مشکل مواجه خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top