به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» همه ما مرغ خوردیم اما پرتقالی آن را نشنیدیم. این غذای خوشمزه به راحتی و با آب پرتقال درست میشود.
پرتقال یکی از میوههای پر طرفدار فصل زمستان است و این غذا برای این فصل پیشنهاد میشود.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی:
مرغ چهار تکه
پرتقال متوسط سه عدد
برنج چهار پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، برگ بو به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
خلال پسته و زرشک برای تزیین
طرز پخت مرغ پرتقالی:
در اولین مرحله به سراغ طعمدار کردن مرغها بروید. نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و زعفران دمکرده را به تکههای مرغ بزنید. باکمک دست به خوبی مرغها را ماساژ دهید تا تمامی قسمتهای مرغ طعم و رنگ بگیرد. در این قسمت حوصله بهخرج دهید چون نقش مهمی در طعم نهایی غذای امروز خواهد داشت.
سرخ کردن مرغ- مرغ پرتقالی
تکههای مرغ طعمدار شده را در ظرف سربستهای به همراه برگ بو، بهمدت بیست تا سی دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد بهخوبی به جسم مرغها برود. تکههای مرغ کاملاً باید پس از گذشتن زمان اعلام شده رنگ و بوی خوبی به خود گرفته باشند.
درون تابه مناسبی بهمقدار لازم روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد بریزید و زمان دهید تا روغن گرم شود. حالا تکههای مرغ طمدار شده را درون روغن سرخ کنید تا مرغ طلایی رنگ شود. مرغهای سرخشده را کنار بگذارید تا به سراغ مرحلهٔ بعدی رویم.
در دومین مرحله پیاز را رنده کنید. در این مرحله از میکسر هم میتوانید کمک بگیرد. پیاز را کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود. تکههای مرغ را روی پیازها بچینید و حرارت را کم کنید.
سرخ کردن پیاز برای غذا مرغ پرتقالی
در سومین مرحله به سراغ تهیه آب پرتقال بروید. هستههای پرتقال را کاملاً خارج کنید و پرتقالها را در میکسر کاملاً پوره کنید. پوره پرتقال را به مخلوط مرغ اضافه کنید و با حرارت کم حدوداً سی دقیقه زمان دهید تا مرغها بهخوبی بپزند.
ده دقیقه آخر پخت مرغ مقداری از زعفران دمکرده و در صورت نیاز نمک به سس مرغ پرتقالیتان اضافه کنید، تا رنگ و رویی مجلسیتر به غذا دهد.
نکته: همان لحظهای که نیاز است پرتقالها را به مرغ اضافه کنید آب آنها را بگیرید. چون آب پرتقال تلخ میشود و طعم خوبی به خود نمیگیرد.
نکات مهم در تهیه مرغ پرتقالی:
بهتر است پرتقالها در میکسر یا مخلوط کن پوره شوند. در این حالت فیلههای پرتقال هم پوره میشود و هنگام اضافه کردن به مرغ سس غلیظتری به شما میدهد.
اگر تمایل دارید که سس مرغ پرتقالی شما رقیق و اصطلاحاً صاف باشد. میتوانید به کمک آب میوه گیریهای دستی یا آب مرکباتگیری، فقط آب پرتقال را بگیرید.
بعد از پخت با کمک خلال پسته و زرشک یا همان فیلههای پرتقال میتوانید غذا را تزیین و سرو کنید.
بههمین راحتی و با سپری کردن مراحلی چنین راحت، شما غذای فوقالعاده خوشمزه و مجلسی خواهید داشت. امیدواریم که از دستور پخت امروز ما کمال استفاده را برده باشید.