تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/06/16 - 09:23
کد خبر: 481040

راهپیمایی اربعین زمینه‌ساز ظهور است

راهپیمایی اربعین زمینه‌ساز ظهور است

جواد منصوری با اشاره راهپیمایی اربعین و تلاش دشمنان در ایجاد اختلاف میان کشورها و ملل مسلمان گفت: در کنار ایران ملت عراق تلاش زیادی کرده است تا سنت راهپیمایی اربعین را زنده کرده و گسترش دهند. در واقع دو ملت ایران و عراق بالاترین زحمات را برای آنکه جریان اربعین به یک جریان فکری فرهنگی و سیاسی در جهان معرفی شود در یک دهه اخیر انجام داده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، جواد منصوری با اشاره راهپیمایی اربعین و تلاش دشمنان در ایجاد اختلاف میان کشورها و ملل مسلمان گفت: در کنار ایران ملت عراق تلاش زیادی کرده است تا سنت راهپیمایی اربعین را زنده کرده و گسترش دهند. در واقع دو ملت ایران و عراق بالاترین زحمات را برای آنکه جریان اربعین به یک جریان فکری فرهنگی و سیاسی در جهان معرفی شود در یک دهه اخیر انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: مشاهده می‌کنیم که هر سال موج شایع پراکنی‌ها، دروغ‌ها، اتهام‌ها و تبلیغات و تهدیدها و تفرقه انگیزی‌های دشمنان و به خصوص صهیونیست‌ها نسبت به ایران و عراق رو به افزایش است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به حضور زائران از ادیان دیگر در راهپیمایی اربعین تصریح کرد: این نکته بسیار مهمی است و نباید ساده از کنار آن عبور کرد و به همین خاطر دنیا نسبت به موضوع راهپیمایی اربعین حساسیت نشان می‌دهد.

معاون سابق وزارت خارجه با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای شناخت بیشتر راهپیمایی اربعین بیان داشت: سازمان‌های جاسوسی دشمنان افرادی را در داخل راهپیمایی اربعین به دو منظور اعزام می‌کنند. ابتدا برای ایجاد تفرقه و شایع پراکنی و دوم اینکه بتوانند به صورت میدانی تحقیق کنند و ظرفیت‌ها و تاثیرگذاری‌های این جریان را در سطح بین‌المللی بررسی کنند. در این خصوص در خبری داشتیم که سازمان اطلاعات آمریکا در سال‌های قبل تعداد قابل توجهی کارشناس را از کشورهای عربی استخدام کرده بود تا در این مراسم شرکت کرده و تحقیق کنند و اثرگذاری این مراسم را در آینده جریان‌های سیاسی دنیا خواهد گذاشت.

مراسم اربعین مردمی است

وی ادامه داد: مراسم اربعین مردمی است و باید مردمی بماند هرچند دولت هم برای ایجاد زیرساخت‌ها تلاش‌های شبانه روزی زیادی را انجام داده و می‌دهد.

منصوری با نقل قول از سوی کارشناسان غربی در خصوص اثرگذاری راهپیمایی اربعین گفت: بنده شنیدم که غربی‌ها گفتند ماجرای راهپیمایی اربعین می‌تواند اوضاع منطقه را از دست ما خارج کند. یکی از جنبه‌های اربعین که همه ملیت‌ها در آن شرکت می‌کنند زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) است.

مشاور رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با اشاره اثر گذاری انقلاب اسلامی بر معادلات منطقه و جهان اذعان داشت: انقلاب اسلامی بسیاری از معادلات فکری فرهنگی سیاسی و اجتماعی را به تدریج تغییر می‌دهد به گونه‌ای که کم و بیش مراکز مطالعات استراتژیک دنیا در حال اعتراف هستند که سال ۱۳۵۷ آغاز دوران جدید در تاریخ بشریت است و ما متوجه آن نبودیم. حالا این تغییرات به تدریج همه ساختارهای موجود جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: طبیعتاً دشمنان امکان ندارد که آرام بنشینند و حرکتی و اقداماتی بر علیه ما نداشته باشند. به همین خاطر از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به هر شکلی که توانستند در مقابل انقلاب ایران ایستاده‌اند. به دنبال انزوای ایران و شیعه هستند و ایران هراسی و شیعه هراسی را دامن می‌زنند.

معاون سابقه وزارت خارجه با اشاره به اثرگذاری جمهوری اسلامی در نقاط مختلف جهان گفت: امروز در هر نقطه‌ای از جهان که بروید آثار نفوذ فرهنگ و ارزش‌های انقلاب اسلامی را کم و بیش مشاهده می‌کنید و این از دید مستکبرین عالم مخفی نیست؛ اتفاقاً دشمنان بیشتر از ما نفوذ انقلاب اسلامی را مشاهده می‌کنند. به عنوان نمونه شیخ زکزاکی
در نیجریه به عنوان مدافع انقلاب شیعه و مقاومت وجود دارد که در این مسیر گام برمی‌دارد؛ به گونه‌ای که کارشناسان رژیم صهیونیستی به صراحت گفته‌اند که اگر نیجریه به تشیع رو بیاورد غرب آفریقا سقوط خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۹ روز پس از نمایش کوپر؛ ۱۱ نفتکش در آتش
باید مطالبه‌گر وحدت بمانیم نه پاسخگوی وحدت/ حرف را باید زد؛ اما با بیان درست
توضیحات دانشگاه تهران در مورد خودسوزی یکی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی
انتشار هشدار حمله هسته‌ای جعلی با هک اپ دولتی روسیه
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
رهبر صاحب فتوای ایران درباره منع تسلیحات هسته‌ای را ترور کردند / بیخود نگران خروج ایران از NPT هستند
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
صفربیگی، رئیس مرکز نوآوری قوه مقننه شد
متا روبات انسان نما می‌سازد
صدها پایان نامه با موضوع اربعین در حال نگارش است
شرط مدرک فوق‌لیسانس و دکترا برای مشاغل ستادی دستگاه‌های اجرایی باطل شد
«تورم صفر» چگونه اجرا می‌شود؟
هزینه ساخت هر متر مسکن به ۸۰ میلیون تومان رسید
محکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
قیمت نفت در سال ۲۰۲۷ به ۱۴۰ دلار می‌رسد
قیمت‌های جدید خودرو منطقی نیست
صعود قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی
دارندگان معدل کمتر از ۱۴ حق ثبت نام در آزمون دکتری ۱۴۰۶ را ندارند
عراقچی وارد عشق‌آباد شد
خشم ترامپ از اوضاع کنونی؛
هدف قرار گرفتن یک کشتی نزدیک سواحل عربستان
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top