تاریخ انتشار: شنبه 1402/06/18 - 17:01
کد خبر: 481192

نشستی برای «تجربه‌ پیاده‌روی زنان در اربعین»

نشستی برای «تجربه‌ پیاده‌روی زنان در اربعین»

عصر اندیشه‌ پژوهشکده‌ زن و خانواده، به بررسی تحلیلی تجربه‌ زنان در اربعین می‌پردازد. این نشست با سخنرانی دکتر «فریبا علاسوند»، دکتر «محمدتقی کرمی» و دکتر «محمدرضا پویافر» بیستم شهریور در خانه‌ی اندیشه‌ورزان برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در ادامه‌ سلسله نشست‌های عصر اندیشه‌ پژوهشکده‌ زن و خانواده، نشست «تجربه‌ پیاده‌روی زنان در اربعین» دوشنبه بیستم شهریور ماه  از ساعت ۱۳:۳۰ لغایت ۱۶ به کوشش واحد تهران برگزار می‌شود. 

این نشست علمی با سخنرانی دکتر «فریبا علاسوند»، عضو هیأت علمی پژوهشکده‌ زن و خانواده با موضوع «اربعین، بستر شناخت متقابل زنان ایرانی و عراقی»، دکتر «محمدتقی کرمی»، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع «جای پای زینب؛ پدیدارشناسی پیاده‌روی زنان ایرانی در اربعین»، دکتر «محمدرضا پویافر»، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم انتظامی امین با موضوع «مشارکت زنان ایرانی و عراقی در خیر دینی اربعین» و دبیری دکتر «منصوره‌سادات» مرتضوی مدیر واحد تهران در خانه‌ی اندیشه‌ورزان به بررسی تحلیلی تجربه‌ زنان در اربعین می‌پردازد. 

همچنین در حاشیه‌ی این نشست، مراسم رونمایی از کتاب پدیدارشناسی پیاده‌روی زنان ایرانی در اربعین، جدیدترین اثر این پژوهشکده با حضور معاون وزیر علوم جناب آقای «دکتر عبدالحسین کلانتری» و جناب آقای «دکتر امامی»، رئیس شورای فرهنگ عمومی برگزار خواهد شد. 

خانه‌ اندیشه‌ورزان واقع در خیابان انقلاب اسلامی، بین ولیعصر (عج) و برادران مظفر، شماره‌ی ۹۰۷ میزبان علاقمندان به حضور در این نشست است. همچنین، ثبت‌نام در نشست از طریق این لینک امکان‌پذیر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top