تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/20 - 17:41
کد خبر: 481441

آخرین تصمیم‌ها برای برقراری عمره

آخرین تصمیم‌ها برای برقراری عمره

در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به لزوم بازنگری در ساختار و برنامه‌های عمره مفرده و برپایی جلسه کارشناسی برای مشخص کردن هزینه‌های ارزی و ریالی این سفر معنوی تأکید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد.

سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت تأکید کرد که سازمان حج و زیارت برای برگزاری این سفر کارشناسی‌های لازم را انجام داده و آمادگی دارد.

بازنگری در شیوه سفرهای زیارتی به سرزمین وحی

غلامرضا رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز گفت: در تماس با طرف‌های ذی‌ربط در وزارت حج و عمره عربستان تأکید شده است که همچنان در انتظار دریافت پاسخ درخصوص درخواست‌های مطرح شده از طرف سازمان حج به عنوان متولی سفرهای زیارتی در کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین با توجه به توقف هشت ساله عمره به رئیس سازمان حج و زیارت توصیه کرد که در راه‌اندازی سفر عمره برنامه‌ها و ساختارها با نگاه جدید بازنگری و برای تصویب به جلسه شورای برنامه‌ریزی ارائه شود.

وی تصریح کرد: واحدهای اجرایی و فرهنگی مرتبط با سفر عمره با ابزارهایی که در اختیار دارند همه برنامه و کارها را از قبل آماده کنند.

تأکید بر مشخص کردن هزینه سفر عمره

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین با اشاره به بررسی‌های انجام شده در خصوص قیمت سفر عمره از رئیس سازمان حج و زیارت خواست جلسه کارشناسی برای مشخص کردن هزینه‌های ارزی و ریالی این سفر را با در نظر گرفتن حقوق زائران هرچه سریعتر برگزار کند.   

رئیس سازمان حج و زیارت هم به مذاکرات خود با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص و مکاتبه انجام شده با دولت برای تأمین منابع لازم اشاره و تصریح کرد: مواردی که قرار است در شورای عالی حج برای بررسی و تصمیم‌گیری ارائه شود در جلسات کارشناسی تدوین و به تصویب اعضا رسیده است.

بیش از ۱۰۰ زائر اربعین امسال فوت شدند

در ادامه این جلسه عباس دمیرچی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر اسکان، تغذیه و تدارکات زائران عتبات عالیات درباره آخرین آمار ثبت‌نام شدگان قطعی در سامانه سماح در اربعین ۱۴۰۲ گزارش داد و گفت: در استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین تعداد زائران ثبت‌نام کردند.

دمیرچی همچنین به تعداد جان باختگان زائران اربعین اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ نفر در اربعین امسال جان باختند که از این میان ۸۳ نفر بیمه بودند.

روز گذشته نیز وزیر ارشاد از برقراری عمره مفرده در صورت تأمین اعتبار خبر داده و گفته است که نیمه دوم سال جاری این سفرها از سرگرفته می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صالحی امیری: سال آینده مینابی آبادتر و توسعه‌یافته‌تر خواهیم داشت
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
ملی‌پوش جوان وزنه‌برداری ایران یازدهم شد
فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک هدف قرار گرفت
سیمایی صراف: دانشگاه قم در شمار بهترین دانشگاه‌های کشور قرار دارد
انهدام یک فروند پهپاد MQ-۱ آمریکایی در آسمان قشم و ناکامی اقدامات دشمن
وزیر علوم: آینده علمی ایران در گرو تقویت زیرساخت‌های دانشگاهی است
شهباز شریف: در نشست تهران، گفتگوهای بسیار مثبتی انجام شد
آیت‌الله لاریجانی: زنجیرهٔ شکست‌ آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید
شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال
شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال
برلین: نتیجه انتخابات کنگره به موضع خصمانه آمریکا علیه ایران مربوط است
آغاز بارش‌های سنگین در اکثر نقاط کشور
سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به میناب +عکس
برد نوجوانان فوتبال ایران مقابل هنگ کنگ در بازی دوستانه
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران باید تمام شود/ ترامپ را دادگاهی می‌کنیم
پاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top