تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/20 - 21:10
کد خبر: 481445

رضوانی‌نیا: ادعاهای دروغین فرانسه برای آزادی بیان برملا شد

 رضوانی‌نیا: ادعاهای دروغین فرانسه برای آزادی بیان برملا شد

وی ادامه داد: بی شک برای مسلمانان، حجاب و پوشش اسلامی از باورها و مسلمات دینی مطرح است. تصمیم دولت فرانسه در ممنوعیت استفاده از پوشش اسلامی در مدارس، ادعاهای دروغین آزادی بیان در این کشور را برملا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، نرجس رضوانی‌نیا دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا با اشاره به ممنوعیت استفاده از پوشش اسلامی در مدارس فرانسه، گفت: در پی ممنوعیت حجاب در مدارس کشوری که از مدعی آزادی بیان است  بار دیگر خشم مسلمانان ایران برانگیخته شد.

وی افزود: فرانسه یکی از کشورهای لاییک است که هیچ دین و مذهب رسمی ندارد و دین و حکومت در این کشور کاملا جدا از هم تعریف شده اند، مردم کشور فرانسه در انتخاب دین و مذهب خود کاملا آزاد هستند اما ظاهراً برای مسلمانان قضیه فرق می کند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: فرانسه به عنوان پیشگام کشورها که بیش از هر کسی مدعی حقوق بشر است و به همین دلیل بسیاری از افراد از نژادها و فرهنگ ها با عقاید مختلف این کشور را محل اقامت خود انتخاب می کنند ولی مدعای مغایرت حجاب اسلامی با اصول لائیک حکومت فرانسه  فضای ذهنی مسلمانان و غیرمسلمانان را نسبت به این ادعای بشری دچار تردید و البته خشم می کند.

وی ادامه داد: بی شک برای مسلمانان، حجاب و پوشش اسلامی از باورها و مسلمات دینی مطرح است. تصمیم دولت فرانسه در ممنوعیت استفاده از پوشش اسلامی در مدارس، ادعاهای دروغین آزادی بیان در این کشور را برملا کرد.

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه الزهرا در پایان گفت: مسلمانان با وجود جمعیت کثیری که در این کشور دارند نه تنها مانند یهودیان از داشتن مدارس خصوصی محروم هستند، بلکه در مدارس عمومی و اماکن اداری نیز برای رعایت حجاب مورد سخت گیری قرار می گیرند. تصویب چنین قانونی از سوی کشوری که به عنوان خاستگاه نخستین اعلامیه حقوق بشر در جهان مطرح است قابل پذیرش نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top