تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/06/21 - 17:08
کد خبر: 481554

مقام صهیونیست:

ایران در بهترین دوران امنیتی خود به سر می‌برد

ایران در بهترین دوران امنیتی خود به سر می‌برد

رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در دیدار با فرمانده «سنتکام» در تل‌آویو گفت که ایران در بهترین دوران امنیتی خود در چند سال‌ اخیر به سر می‌برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه گفت که «مایکل کوریلا» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده روز گذشته وارد تل‌آویو شد و مورد استقبال رسمی ژنرال «هرتسی هالوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

«مایکل کوریلا» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده «سنتکام» در این نشست در مورد مسائل امنیتی و راهبردی  به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

تامیر هایمان، رئیس بخش اطلاعات نظامی  رژیم صهیونیستی گفت: ایران در بهترین دوران امنیتی خود در چند سال‌ اخیر به سر می‌برد، این کشور در آستانه هسته‌ای شدن است.

او افزود: ایران با همکاری روسیه در بعضی زمینه‌ها توسعه یافته است. رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در این دیدار مدعی شد که ایران در حال ساخت فرودگاه نظامی در جنوب لبنان است.

مایکل کوریلا؛ فرمانده جدید عملیات آمریکا در خاورمیانه کیست؟

مایکل کوریلا یک نظامی آمریکایی دارای مدرک لیسانس مهندسی هوا-فضا و مدرک کارشناسی ارشد در مطالعات امنیت ملی از دانشکده دفاع ملی آمریکاست. او سابقه طولانی در مشارکت در عملیات‌های نظامی خارجی آمریکا دارد و مسئولیت‌های متعددی در ستاد کل ارتش ایالات متحده داشته است. کوریلا فرماندهی تیپ 82 چتربازان و فرماندهی تعدادی از یگان‌های ویژه هوابرد را بر عهده داشت و در چندین عملیات موسوم به «حفظ صلح» در چندین کشور شرکت کرده است.

موسسات نظامی آمریکا مایکل کوریلا را یک نظامی برجسته و متفکر استراتژیست و دارای جاه‌طلبی‌های بالا در مناصب ارشد نظامی و نیز سیاسی می‌دانند. به نظر می‌رسد که کوریلا به خوبی اعتماد فرماندهی خود را جلب کرده؛ تا جایی که به او فضایی برای تحرکات نیروهایش در داخل سوریه و مناطقی وسیع در سطح نقشه‌های راهبردی و ژئوپلیتیکی داده شده که از تهران تا ترکیه، سوریه، لبنان، فلسطین اشغالی، اردن و عراق کشیده شده است. وظایفی که مایکل کوریلا بر عهده دارد فراتر از وظایف یک فرمانده نظامی بوده و به همین دلیل نقش و سفرهای او (به ویژه به شرق سوریه) بسیار خطرناک است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top