تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/29 - 17:39
کد خبر: 482320

انتصاب حجت الاسلام تقوی به عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان قم

انتصاب حجت الاسلام تقوی به عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان قم

حجت الاسلام و المسلمین تقوی به عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم معرفی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، صبح امروز با حضور جمعی از مدیران استانی، مراسم تودیع و معارفه رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان قم در سالن شهید احمدی روشن در دانشگاه قم انجام شد.

در این مراسم، از خدمات شایسته حجت الاسلام اسماعیل پوررضا در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم، تقدیر و حجت الاسلام و المسلمین تقوی به عنوان رئیس جدید این نهاد، معرفی شد.

در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین نوروزی رئیس نهاد نمایندگی دانشگاه قم به نمایندگی از دفاتر نهاد استان قم ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین پوررضا و آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین تقوی گفت: نگاه سیستمی و مدیریتی از ویژگی‌های مثبت حجت الاسلام والمسلمین پوررضا بود.

وی افزود: نگاه عمیق به گروه‌های معارف و دروس معارفی همچنین توجه به طرح‌های مانا و ماندگار در دروس معارف، تاکید بر کرسی‌های آزاد اندیشی کلاسی از دیگر اقدامات مثبت حجت الاسلام والمسلمین پوررضا به شمار می ­رود.

نوروزی ضمن تاکید بر هم‌اندیشی و هم افزایی بیشتر برای ادامه برنامه‌ها گفت: قطعاً اقدامات حجت الاسلام والمسلمین پوررضا نزد خداوند ذخیره خواهد شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه قم گفت: کار در نهاد کاری تمام وقت و بسیار شاق است و ضمن آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین تقوی انشالله ایشان به صورت کامل در اختیار نهاد استان باشد.

در ادامه پوررستمی نماینده اساتید استان قم با اشاره به این صحبت امام خمینی که دانشگاه مبدا تحولات است، گفت: دفتر نهاد متولی این امر مهم است.

وی با تقدیر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین پوررضا، روحیه پرتلاش، دغدغه‌مندی، اهتمام در کار، روحیه دوستانه داشتن، پای کار بودن، نقد پذیری و نوآوری‌های اجرایی را از بزرگترین خصوصیات مثبت حجت الاسلام والمسلمین پوررضا عنوان کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top