تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/06/30 - 19:56
کد خبر: 482445

بهادری‌جهرمی: نتایج سوء عملکردهای فرهنگی دهه ۹۰ امروز نمایان شده است

بهادری‌جهرمی با بیان اینکه دولت سیزدهم در شرایطی که در اوج تهاجم فرهنگی غرب بودیم شروع به کار کرد، تصریح کرد: در چنین شرایطی متأسفانه سیاست فرهنگی در دوره پیشین رهاسازی و واسپاری بی‌ضابطه حوزه فرهنگ بود‌؛ این یک بی‌توجهی عمدی بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت چهارشنبه (۲۹ شهریور) در اجلاس بانوان بسیج طلاب کشور حضور پیدا کرد و ضمن سخنرانی به سؤالات حاضرین در این جلسه پاسخ داد.

سخنگوی دولت گفت: در دولت سیزدهم عدالت‌محوری به عنوان یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های تفکر اسلامی به عنوان یک رکن حرکت دولت انتخاب شده و مردمی بودن به عنوان رکن عملیاتی و اجرایی این گفتمان و راهبرد اصلی دولت انتخاب شده است.

وی با تأکید بر واهمه دولت‌های غربی از اسلام و شعائر اسلامی، افزود: حجاب نماد همیشگی تعظیم شعائر اسلامی در قالبی مردمی است و دلیل ترس و مبارزه غرب با حجاب این است که از عمق نفوذ تفکر اسلامی و انقلابی از طریق حجاب که یک گفتمان پیش‌برنده است، جلوگیری نماید. دلیل مخالفت غرب با تحصیل محجبه‌ها نیز همین است که از حضور بانوان تحصیل کرده با حجاب در اجتماع و نقش‌آفرینی ایشان در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و مانند این‌ها، واهمه دارد.

بهادری‌جهرمی با بیان اینکه دولت سیزدهم در شرایطی که در اوج تهاجم فرهنگی غرب بودیم شروع به کار کرد، تصریح کرد: در چنین شرایطی متأسفانه سیاست فرهنگی در دوره پیشین رهاسازی و واسپاری بی‌ضابطه حوزه فرهنگ بود‌؛ این یک بی‌توجهی عمدی بود. اینکه مقام ارشد دولتی سابق می‌گفت دولت مسئول بهشت رفتن مردم نیست را نباید ساده در نظر گرفت؛ این نمادی از بی‌توجهی به عرصه فرهنگ بود.

سخنگوی دولت ادامه داد: اساساً مزیت جمهوری اسلامی ایران عمق راهبردی و تأثیرگذاری فرهنگی آن بوده ولی در یک دوره‌ای عمداً برای اینکه از فرهنگ فاصله بگیریم و کمتر به آن توجه شود، یک اولویت‌بخشی کاریکاتوری به حوزه سیاست خارجی داده شد و آنجایی هم که در حوزه‌های فرهنگی ورود می‌کرد، به اسناد خارجی مانند سند ۲۰۳۰ که سعی بر تحمیل فرهنگ غربی به همه جای جهان دارد، می‌پرداخت.

وی اضافه کرد: تأثیرگذاری در حوزه فرهنگ در بلندمدت رخ می‌دهد و نتایج سوء عملکردها در حوزه فرهنگ در دهه ۹۰، امروز نمایان شده و در سال‌های آینده باید توجه مضاعفی به حوزه فرهنگ شود.

سخنگوی دولت در تشریح اقدامات و رویکردهای فرهنگی دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین و نخستین اقدام فرهنگی دولت، تغییر و تبدیل فرهنگ به عنوان یکی از مسائل اصلی دولت بود. در گام بعد، به سمت مسئولیت‌پذیری دولت برای ساماندهی فضای مجازی و ایجاد زیرساخت در شبکه ملی اطلاعات رفتیم. دولت سیزدهم رویکردهای فرهنگی و آموزشی کشور را از محوریت سند 2030 به رویکردهای بومی و ملی تغییر داده و مسجد را به عنوان مرکز فعالیت‌های مردمی و فرهنگی مورد توجه قرار داده است.

وی افزود: دولت سیزدهم در جهت عدالت فرهنگی و حرکت به سمت تأمین نیازهای فرهنگی در استان‌ها و مناطق دوردست، برنامه‌ریزی کرده است. دولت سیزدهم همچنین در راستای تقویت زیرساخت‌های عرصه فرهنگ همچون توسعه و تجهیز کتابخانه‌های عمومی و خودکفایی در تولید کاغذ اهتمام جدی ورزید. فعال‌سازی شورای فرهنگ عمومی کشور در جهت ارتقای پوشش و مد و لباس و تلاش برای اصلاح الگوی مصرف از دیگر اقدامات فرهنگی دولت سیزدهم بوده است.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: در زمان شروع به کار دولت، حفظ جان مردم از طریق واکسیناسیون گسترده برای مقابله با همه‌گیری کرونا در اولویت بود تا آمارهای فاجعه‌باری مانند فوت ۷۰۹ نفر در یک روز، تکرار نشوند. پس از کنترل همه‌گیری کرونا، اولویت دولت حل مشکلات اقتصادی و معیشتی بود ولی علی‌رغم همه این‌ها، دولت حوزه فرهنگ را نادیده نگرفت و به اصطلاح فرهنگ را فدای اقتصاد نکرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top