تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/06/30 - 20:06
کد خبر: 482449

۲ ایرانی در فینال، دادمرز در رده‌بندی

۲ ایرانی در فینال، دادمرز در رده‌بندی

در وزن ۵۵ کیلوگرم که ۲۱ شرکت کننده دارد، پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف سابولس لوسونس از صربستان رفت و به برتری ۸ بر صفر رسید و در یک دقیقه کار را تمام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان از امروز پنجشنبه به میزبانی بلگراد آغاز شد. این مسابقات نخستین مرحله کسب سهمیه المپیک پاریس محسوب می‌شود.

نتایج فرنگی‌کاران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم که 21 شرکت کننده دارد، پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف سابولس لوسونس از صربستان رفت و به برتری 8 بر صفر رسید و در یک دقیقه کار را تمام کرد.

دادمرز در یک چهارم و در مبارزه حساس با اوزون حریف ترک ۳ بر صفر پیروز شد و توانست به نیمه‌نهایی صعود کند.

پویا دادمرز قهرمان امیدهای جهان در نیمه‌نهایی با الدانیز عزیزلی قهرمان جهان از آذربایجان مبارزه کرد که با نتیجه 3 بر 2 باخت و به رده‌بندی رفت. دادمرز با آسیب‌دیدگی از ناحیه سر در این مبارزه حاضر شد.

در وزن 77 کیلوگرم که با حضور 46 کشتی‌گیر برگزار می‌شود، محمدعلی گرایی در دور اول با آدلت تیولیوبایف از روسیه مبارزه کرد و با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید و راهی مرحله بعد شد.گرایی در دور دوم با نائو کوزاکا از ژاپن روبه‌رو شد و با نتیجه 5 بر 5 شکست خورد و منتظر حضور حریفش در فینال بود اما با توجه به شکست کشتی‌گیر ژاپنی، گرایی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن 82 کیلوگرم که 25 نفر حضور دارند، علیرضا مهمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف کوواسویچ از صربستان رفت و به برتری 8 بر صفر رسید تا راهی یک چهارم شود.علیرضا مهمدی قهرمان جوانان جهان در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان به مصاف یاروسلاو فیلچاکوف دارنده مدال برنز جهان از اوکراین رفت. وی در سرشاخ با این حریف ۴ بر یک به برتری رسید تا به نیمه‌نهایی راه یابد. مهمدی در نیمه‌نهایی مقابل برادو از مولداوی قرار گرفت که با نتیجه ۵ بر یک پیروز و فینالیست شد. این مرحله فردا شب برگزار می‌شود.

در وزن 130 کیلوگرم که 31 شرکت کننده دارد، امین میرزازاده در دور نخست به مصاف ادوارد سوقومونیان از برزیل رفت و به برتری 9 بر صفر رسید و آغازی توفانی داشت. در دیدار دوم میرزازاده به مصاف ویشنویتسکی از اوکراین رفت و با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد. میرزازاده در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف فریدریکاس از لیتوانی رفت و با نتیجه یک _ یک به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.

 در نیمه نهایی امین میرزازاده نایب قهرمان جهان با اوسکار پینو هیندس دارنده مدال های نقره و برنز جهان از کوبا سرشاخ شد. سنگین‌وزن کشورمان در سرشاخ با این حریف مطرح کوبایی یک - یک برنده شد تا راهی فینال شود. این کشتی‌گیر کشورمان فردا با رضا کایالپ قهرمان مطرح ترکیه مبارزه می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top