تاریخ انتشار: جمعه 1402/06/31 - 10:12
کد خبر: 482508

گنجی: به دانشگاه‌ها اعلام کردیم با کیفیت‌ترین غذاها را در اختیار دانشجویان قرار دهند

گنجی: به دانشگاه‌ها اعلام کردیم با کیفیت‌ترین غذاها را در اختیار دانشجویان قرار دهند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت‌: از نظر قیمت غذایی سعی کردیم که کمترین هزینه را از دانشجو دریافت کنیم و به دانشگاه‌ها اعلام کردیم که با کیفیت ترین غذاها را در اختیار دانشجویان قرار دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در گفت‌و‌گو با فارس در رابطه با امنیت غذایی دانشگاه‌ها، گفت: اداره غذاخوری‌های دانشگاه‌ها با مسؤولان دانشگاه است و صندوق رفاه تنها وظیفه نظارت را برعهده دارد، براساس نظارت‌هایی که ما در سال گذشته انجام دادیم، کمترین اعتراض را در بخش غذایی دانشگاه‌ها داشته‌ایم.

یک درصد از دانشگاهیان به غذا اعتراض داشتند

وی افزود: آمار اعتراض در دانشگاه‌ها بسیار کم بوده است به طوریکه شاید یک درصد از دانشگاهیان معترض به غذا بوده‌اند، این آمار در بخش غذایی دانشگاه‌ها نشان می‌دهد که مشکل خاصی در بخش غذا و امنیت غذایی وجود ندارد و غذای دانشگاه‌ها از نظر کالری، پروتئین و مواد غذایی مورد نیاز دانشجویان مناسب است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با تائید غذای دانشگاه‌ها گفت: اگر غذای دانشجویی را بخواهید برای تعداد ۱۲ هزار نفر درست کنید و انتظار داشته باشید که تمامی ۱۲ هزار نفر دو تا سه غذا را دوست داشته باشند و بپسندند کار مشکلی است و امکان ندارد این اتفاق رخ دهد.اگر ما بخواهیم تمامی آن ۱۲ هزار نفر دانشجو را راضی نگه داریم باید ۱۲ هزار غذا با میل هر کدام از دانشجویان درست کنیم که این امکان پذیر نیست.

گنجی در پایان خاطر نشان کرد: از نظر قیمت غذایی سعی کردیم که کمترین هزینه را از دانشجو بگیریم و به دانشگاه اعلام کردیم که با کیفیت ترین غذاها را در اختیار دانشجویان قرار دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top