تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/02 - 12:33
کد خبر: 482668

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای باب مندز به اتهام رشوه خواری شد

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای باب مندز به اتهام رشوه خواری شد

کوین مک‌کارتی رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از باب منندز سناتور دموکرات که به دلیل دریافت رشوه تحت پیگرد قرار گرفته است، خواست که کناره‌گیری کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای باب مندز به اتهام رشوه خواری شد

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای هیل، پس از آنکه بسیاری از اعضای دموکرات و جمهوریخواه کنگره آمریکا استعفای منندز را مطرح کردند، مک‌کارتی نیز روز شنبه خواسته آنها تایید و تکرار کرد.

دادستان‌های ایالات متحده روز جمعه باب منندز سناتور قدرتمند ایالت نیوجرسی و همسرش را به دریافت رشوه از سه تاجر نیوجرسی متهم کردند که می‌تواند تلاش‌های دموکرات‌ها را برای حفظ اکثریت شکننده خود در مجلس سنای آمریکا در انتخابات سال آینده با مشکل مواجه کند.

چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت تا زمانی که تکلیف این پرونده مشخص شود منندز به طور موقت از سمت خود به عنوان رئیس کمیته روابط خارجی سنا کناره گیری می کند.

دفتر دادستانی ایالات متحده در منهتن گفت که منندز ۶۹ ساله و همسرش صدها هزار دلار پول نقد و شمش طلا را در ازای استفاده از قدرت و نفوذ خود به عنوان سناتور ارشد نیوجرسی دریافت کرده‌اند تا به گروهی از بازرگانان نیوجرسی در مصر کمک کنند.

به نوشته رویترز، منندز به عنوان رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا متحد مهمی برای جو بایدن رئیس جمهوری دموکرات آمریکا بوده است.

فیل مورفی فرماندار دموکرات نیوجرسی و همچنین چند تن دیگر از مقامات ایالتی دموکرات و اعضای مجلس نمایندگان ایالات متحده از منندز خواستند از سنا استعفا دهد اما منندز گفت که برنامه‌ای برای استعفا ندارد و جایی نمی‌رود.

بر اساس قوانین داخلی نمایندگان دموکرات سنای آمریکا، هر عضوی که متهم به جرائمی از قبیل دریافت رشوه باشد باید از سمت رهبری کمیته خود دست بکشد اما با این وجود منندز ملزم به استعفا از مجلس سنا نیست و در صورتی که اتهامات وی کاهش یابد، می‌تواند به سمت ریاست خود در کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا بازگردد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
بوشهر در محاصره ریزگردها؛ شاخص کیفیت هوا از مرز خطرناک ۵۰۰ گذشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top