تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/02 - 22:44
کد خبر: 482705

طرح زیارت امام حسن عسکری (ع) در سامرا با موفقیت اجرا شد

طرح زیارت امام حسن عسکری (ع) در سامرا با موفقیت اجرا شد

طرح زیارت امام حسین عسکری (ع) در سامرا با موفقیت اجرا شد و شیفتگان آن حضرت در سالروز شهادت آن امام همام با آرامش در جوار مضجع امام یازدهم شیعیان جهان به عزاداری پرداختند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، طرح زیارت امام حسن عسکری (ع) در سامرا با موفقیت اجرا شد

به گزارش یکشنبه شب ایرنا، فرماندهی عملیات سامرا در کنفرانس خبری از موفقیت‌آمیز بودن طرح زیارت امام حسن عسکری (ع) در سالروز شهادت آن حضرت خبر داد.

سرلشکر «علی مثجل المالکی» فرمانده عملیات سامرا در این کنفرانس خبری اظهار کرد: طرح زیارت امام حسن عسکری (ع) امسال با همبستگی همه گروه‌های امنیتی از جمله ارتش، پلیس و نیروهای الحشد الشعبی با موفقیت برگزار شد.

وی افزود: این طرح حرم مطهر امامین عسکریین (ع) و حرم «سید محمد» را شامل می‌شد و در اجرای آن سازمان حج و عمره و استانداری صلاح الدین نیز مشارکت داشتند.

به گفته وی، سازمان حج و عمره عراق با ۱۵۰ دستگاه خودرو در این طرح مشارکت داشت تا حمل و نقل زائران با سهولت انجام شود.

هزاران زائر روز گذشته برای شرکت در مراسم عزاداری شهادت امام حسن عسکری (ع) از مناطق مختلف عراق با پای پیاده به سمت سامرا حرکت کردند و امروز در جوار بارگاه این امام همام به عزاداری و سوگواری پرداختند.

پیاده‌روی عاشقان امام حسن عسکری (ع) مانند سال‌های گذشته با حضور اقشار مختلف مردم و ارادتمندان آن حضرت از یک هفته مانده به سالروز شهادت ایشان به سمت سامرا آغاز شده بود.

مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) طی دو سال اخیر در حالی در کمال امنیت برگزار می‌شود که تروریست‌های تکفیری در سال‌های گذشته با پراکنده شدن در صلاح الدین، این استان را نا امن کرده بودند.

تروریست‌های تکفیری در اوایل سقوط صدام دیکتاتور معدوم عراق دو بار حرم امامین عسکریین (ع) را هدف قرار دادند.

روز چهارشنبه ۲۳ محرم الحرام ۱۴۲۷ق (۳ اسفند ۱۳۸۴) حدود ساعت ۷ صبح تروریست‎های تکفیری وابسته به القاعده شاخه عراق به رهبری ابومصعب الزرقاوی با پوشیدن لباس نیروهای تکاور عراق، وارد آستان مقدس شدند و اسلحه نگهبانان را مصادره و آن‌ها را به همراه خادمان حرم در یکی از غرفه‌های صحن زندانی و با کارگذاری ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره «تی. ان. تی» در داخل بنای گنبد، حرم مطهر را منفجر کردند.

در نتیجه این بمب‎گذاری، گنبد بنا با پوشش آجری و طلاکاریش و همچنین تزئینات کاشی کاری در دیوارهای آن، فرو ریخت.

شدت این انفجار به حدی بود که برخی از مصالح و تزئینات به کار رفته تا شعاع نیم کیلومتر به بیرون پرتاب شد اما به علت استحکام بنا، پایه‌های گنبد، بدنه اصلی و دیوارها سالم باقی ماند.

در ۲۷ جمادی الاولی ۱۴۲۸ق (۲۳ خرداد ۱۳۸۶) نیز دومین انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در ساعت سه بامداد، تروریست‎ها وارد حرم شده و پس از درگیری با محافظان حرم اقدام به بمب‎گذاری در سراسر حرم کردند. سپس در ساعت ۹ صبح دست به دو انفجار بزرگ زدند.

در انفجار نخست، گلدسته سمت چپ حرم و در انفجار دوم، گلدسته سمت راست حرم به طور کامل تخریب شد.

این حملات و تعرض‌ها به حرمین باعث سال‌ها جنگ طایفی خونین در عراق شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top