تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/04 - 20:44
کد خبر: 482940

مستند «پرچمدار» رونمایی شد

مستند «پرچمدار» رونمایی شد

مستند «پرچمدار» روایتی ناگفته از قدرت پهپادی ایران ساخته محمد شلتوکی عصر امروز (سه‌شنبه، ۴ مهرماه) با حضور سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران رونمایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مستند «پرچمدار» روایتی ناگفته از قدرت پهپادی ایران ساخته محمد شلتوکی عصر امروز (سه‌شنبه، ۴ مهرماه) با حضور سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران رونمایی شد.

در این مراسم، احسان صالحی دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و جمعی از مقامات حضور داشتند.

علی نادری مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در ابتدای این مراسم، گفت: ما متولدین دهه ۶۰ هنگامی که اسم پهپاد را می‌شنویم، فیلم مهاجر را به خاطر می‌آوریم.

وی افزود: مستند پرچمدار یک کار برگزیده است که سیر تطور پهپادی ایران از مهاجر تا به امروز را روایت کرده است.

مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، تصریح کرد: انسان‌های تربیت‌یافته انقلاب اسلامی توانستند این قدرت را به عنوان یک مؤلفه برای جمهوری اسلامی ایران خلق کنند.

وی ادامه داد: این مستند از سال گذشته که پیشنهاد تولید آن توسط آقای شلتوکی ارائه شد، از این جهت برای ما اهمیت داشت که درباره خلق یک مؤلفه قدرت برای جمهوری اسلامی بودیم.

نادری خاطرنشان کرد: اگر شخصیت‌هایی مانند سردار حاجی‌زاده راهبری حوزه پهپادی را انجام نمی‌دادند، شاید امروز چنین قدرتی در اختیار نداشتیم.

در ادامه این برنامه، محمد شلتوکی تهیه‌کننده و کارگردان مستند پرچمدار با اشاره به روند تولید این مستند، اظهار کرد: ایده این مستند اواخر سال ۹۷ در ذهن من طراحی شد.

وی افزود: اواخر سال ۹۷ یک رزمایش پهپادی با نام الی بیت‌المقدس برگزار شد و تصاویر این رزمایش برای ما بسیار جالب بود. البته برگزاری رویدادی مانند رزمایش پهپادی برای اولین‌ بار نیز جلب توجه می‌کرد.

کارگردان مستند پرچمدار با بیان اینکه در آن زمان دشمنان ما همچون صهیونیست‌ها از قدرت پهپادی به عنوان یکی از مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی نام بردند، تأکید کرد: این موضوع ما را بر آن داشت تا این قدرت را به تصویر بکشیم.

وی ادامه داد: ما از اسفند ماه سال ۱۴۰۰ با حمایت و پشتیبانی دوستان خود در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی کار را آغاز کردیم.

شلتوکی با اشاره به اینکه من با سابقه خود در حوزه دفاعی به عنوان یک خبرنگار دفاعی به این عرصه وارد شدم، خاطرنشان کرد: هنگامی که وارد این کار شدم با لایه‌های مختلف حوزه پهپادی مواجه شدم که موجب یک‌ انقلاب فکری در من شد.

وی افزود: ما برای تولید مستند پرچمدار در حدود ۲۵ ساعت مصاحبه با ۱۰ چهره تأثیرگذار در عرصه پهپادی داشتیم که فقط توانستیم از بخش کوچکی از آن‌ها استفاده کنیم، از این میان چهره ۴ نفر به دلیل ملاحظات امنیتی و حفاظتی بدون نمایش صورت استفاده شده است.

کارگردان و تهیه‌کننده مستند پرچمدار، گفت: از دیگر ویژگی‌های این مستند «پرچمدار»، استفاده از تصاویر آرشیوی است که برای نخستین‌ بار منتشر می‌شوند و ناظر به بسیاری از عملیات‌ و اتفاقات پهپادی شاخص در طول سال‌های اخیر به ویژه در جبهه مقاومت است.

وی بیان کرد: از دوستان و همکاران خود دعوت می‌کنم تا به سوژه‌هایی در نیروهای مسلح که در لایه‌های زیرین قرار دارند، بپردازند.

کارگردان مستند پرچمدار در پایان خاطرنشان کرد: اگر داعیه‌دار حل مشکلات هستیم باید به موضوعاتی بپردازیم که حل شده ولی تاکنون به گوش مردم نرسیده است و باید این توفیقات را به گوش مردم برسانیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top