تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/07/06 - 10:24
کد خبر: 483106

درخواست ۵۸ تشکل دانشجویی برای عزل «سلاح‌ورزی»

درخواست ۵۸ تشکل دانشجویی برای عزل «سلاح‌ورزی»

۵۸ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های کشور در بیانیه‌ای اعلام کردند: جنبش دانشجویی خواستار برکناری هرچه سریع‌تر آقای سلاح‌ورزی و پاسخگویی و عذرخواهی نهادهای مربوطه بابت قصور صورت گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ۵۸ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های کشور در بیانیه‌ای اعلام کردند: جنبش دانشجویی خواستار برکناری هرچه سریع‌تر آقای سلاح‌ورزی و پاسخگویی و عذرخواهی نهادهای مربوطه بابت قصور صورت گرفته است.
 
در بخشی از این بیانیه آمده است: «پس از مطالبات گسترده و دامنه‌دارِ تشکل‌های دانشجویی و تجمع در مقابل اتاق بازرگانی در اعتراض به انتخابات غیرقانونی آن، شاهد عدم پاسخگویی و بی‌توجهی از طرف وزارت صمت، شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی و وزارت اطلاعات بوده‌ایم. این عدم پاسخگویی تا جلسۀ اخیر هیئت عالی نظارت بر اتاق بازرگانی که با اعلام تنفس از سوی وزیر صمت همچنان بی‌نتیجه مانده، ادامه داشته است. در همین راستا، یادآوری فرآیند غیرقانونی طی شده را لازم می‌دانیم:

1-معاونت حقوقی اتاق بازرگانی مدعی شده است که هیچ نامه‌ای از سمت وزارت اطلاعات به عنوان مرجع ذی‌صلاح دریافت نشده و تنها نامه‌ای از سوی حراست وزارت صمت که به زعم ایشان مرجعی بی‌ارتباط است، دریافت شده؛ درحالی‌که واضح است که وزارت اطلاعات فقط با نهادهای دولتی مکاتبات مستقیم دارد و با سایر نهادها از طریق حراست وزارتخانۀ مربوطه ارتباط برقرار می‌کند.

2-درخصوص بررسی صلاحیت‌ها، وزارت اطلاعات در همان موعد مقرر ۱۰ روزه، نتیجۀ استعلام اسامی کاندیداهای انتخابات اتاق بازرگانی را به حراست وزارت صمت ارسال کرده است. با توجه به اینکه پس از آن ابلاغ استعلام به اتاق بازرگانی، به عهدۀ وزارت صمت بوده است، قصور و تاخیر در ارسال، واضحا متوجه وزارت صمت می‌باشد.

3-بدون در نظر گرفتن فرآیند غیرقانونی انتخابات و با فرض عدم دریافت استعلام کاندیداها در موعد مقرر، با توجه به عدم احراز صلاحیت آقای سلاح‌ورزی، شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی می‌بایست پس از انتخاب ایشان به عنوان رئیس، به علت وجود استعلام منفی از سوی وزارت اطلاعات، سریعاً به عزل ایشان اقدام می‌کرد.

ریاست آقای سلاح‌ورزی و عدم بازنگری در این مورد از طرف شورای عالی نظارت، علی‌رغم عدم صلاحیت ایشان، کوتاهی فاحش وزارت صمت، شورای نظارت و وزارت اطلاعات تلقی می‌شود. از طرف دیگر، وزیر صمت، به عنوان رئیس ‌شورای نظارت، مقصر اصلی حضور آقای سلاح‌ورزی در این مسند است.»

در ادامه این بیانیه خطاب به وزیر صمت آمده است: «جناب آقای علی‌آبادی! باید پاسخگو باشید که چرا با وجود تخلفات واضح و متعددِ غیرقابل چشم‌پوشیِ آقای سلاح‌ورزی، در عزل ایشان تعلل می‌کنید؟ با کدام منطق در جلسۀ شورای عالی نظارت بر اتاق، به بهانۀ اعلام تنفس، عزل ایشان را مجددا به تعویق ‌انداختید و تصمیم‌گیری در این موضوع را منوط به تصمیم در شورای هماهنگی سران قوا کردید؟چرا از برخورد قاطعانه با یک مفسد اقتصادی که غیرقانونی بر مسند ریاست اتاق بازرگانی تکیه زده هراس دارید؟

اعضای شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی، به ویژه وزیر صمت به عنوان رئیس‌شورای عالی نظارت، باید پاسخگو باشند؛ چگونه فردی که در اغتشاشات سال گذشته سابقۀ فعالیت علیه نظام و همراهی با تجزیه‌طلبان را دارد، بر چنین مسندی تکیه زده است؟ با توجه به احراز تخلف‌های صورت گرفته‌ توسط آقای سلاح‌ورزی، انتظار می‌رفت برخورد قاطع و رسیدگی به پرونده‌های ایشان با جدیت در دستور کار قرار می‌گرفت؛ اما با کمال تعجب شاهد اعطای اختیارات و مسئولیت‌های بیشتر به ایشان بوده‌ایم!

حضور آقای سلاح‌ورزی به عنوان رئیس‌اتاق بازرگانی علاوه‌بر اینکه موجب ایجاد ناامیدی گسترده بین عموم مردم و بدنۀ‌ دانشجویان مطالبه‌گر می‌شود با توجه به حضور ایشان در شوراهای عالی اقتصادی_راهبردی کشور، توان تصمیم‌‌سازی غلط و احتمال قرار دادن اطلاعات محرمانه اقتصادی به بیگانگان را برایشان فراهم کرده است؛ که این امر مستقیما امنیت اقتصادی و روانی جامعه را به خطر می‌اندازد.

در پایان، جنبش دانشجویی، تعلل و بی‌توجهی فعلی در برابر این اقدام خلاف قانون را پذیرفته ندانسته و خواستار برکناری هرچه سریع‌تر آقای سلاح‌ورزی و همچنین پاسخگویی و عذرخواهی نهادهای مربوطه بابت قصور صورت گرفته می‌باشد.»

گفتنی است، این بیانیه به امضای بسیج‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران، امام صادق(ع)، علم و صنعت، دانشگاه شاهد، خوارزمی، الزهرا(س)، مدرسه عالی شهید مطهری(ره)، دانشگاه صداوسیما، دانشگاه جامع امام حسین‌(ع)، دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر، دانشگاه شیراز، دانشگاه زنجان، دانشگاه یزد، دانشگاه صنعتی ارومیه، دانشگاه یاسوج، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی گیلان، علوم پزشکی زنجان، علوم پزشکی ارومیه، دانشکده علوم پزشکی ساوه، دانشگاه صنعت هواپیمایی کشوری، دانشگاه علوم‌توانبخشی‌و‌سلامت‌اجتماعی،‌پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشگاه‌ آزاد ‌اسلامی واحد علوم‌و‌تحقیقات ‌تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران-شمال، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران-غرب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران- جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، دانشگاه سوره، دانشگاه آل طه، دانشگاه ابرار، دانشکده اصول‌الدین تهران، دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه فنی ولی عصر(عج)، دانشکده فنی_حرفه‌ای انقلاب اسلامی، دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید شمسی‌پور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای دختران یاسوج، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و همچنین تشکل‌های جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه شهید رجایی تهران، دانشگاه‌آزاد‌اسلامی تهران-جنوب، دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، علوم پزشکی کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشگاه قم، دانشگاه صنعتی قم و دانشگاه آزاد اسلامی قم رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top