تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/07/06 - 10:38
کد خبر: 483114

لغو بازی‌های استقلال تا آخر مهر

لغو بازی‌های استقلال تا آخر مهر

شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند با بازگشت ۳ بازیکن استقلال که در بازی‌های آسیایی هانگژو حضور دارند، آبی‌ها به لیگ برمی‌گردند اما با توجه به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال ایران در تاریخ ۱۵ مهرماه به احتمال فراوان بازگشت استقلال به صحنه لیگ برتر غیر ممکن خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آخرین بازی استقلال در لیگ برتر درست یک ماه پیش مقابل استقلال خوزستان برگزار شد؛ ششم شهریورماه! استقلال از یک ماه قبل تاکنون حتی یک بار هم در بازی رسمی به میدان نرفته است و به احتمال فراوان این وضعیت دست‌کم تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.

شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند با بازگشت ۳ بازیکن استقلال که در بازی‌های آسیایی هانگژو حضور دارند، آبی‌ها به لیگ برمی‌گردند اما با توجه به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال ایران در تاریخ ۱۵ مهرماه به احتمال فراوان بازگشت استقلال به صحنه لیگ برتر غیر ممکن خواهد شد.

استقلال در اردوی اخیر تیم ملی روزبه چشمی، صالح حردانی و محمد حسین مرادمند را در میان ملی‌پوشان داشت. احتمال دارد با بازگشت تیم المپیک از بازی‌های آسیایی سید حسین حسینی نیز به اردوی تیم ملی دعوت شود و اگر حسینی نیز در میان مدعوین قرار بگیرد، تعداد استقلالی‌های تیم ملی به عدد ۴ خواهد رسید که طبق قوانین بازگشت استقلال به لیگ برتر ممکن نخواهد بود و بازی‌های استقلال باز هم به تعویق خواهد افتاد.

تیم ملی در راه آماده‌سازی برای حضور در جام ملت‌های آسیا که در دی ماه برگزار می‌شود نیاز به برگزاری اردوی آماده‌سازی دارد و طبق برنامه‌ای که فدراسیون فوتبال تدوین کرده در مرحله جدید اردو قرار است تیم ایران در یک تورنمنت چهارجانبه ابتدا به مصاف تیم اردن برود. یک بازی دیگر نیز پیش روی ملی‌پوشان قرار دارد و از میان قطر یا عراق یکی بازی بعدی تیم ملی را در تورنمنت اردن شکل خواهد داد.

به این ترتیب تیم ملی تا روزهای پایانی مهرماه درگیر این تورنمنت خواهد بود و اگر استقلال نماینده‌ای در این اردو داشته باشد، عملاً تا پایان مهرماه قادر به حضور در لیگ برتر نخواهد بود.

اینکه نکونام بخواهد با رایزنی‌ها اجازه حضور برخی بازیکنانش را در تمرینات استقلال بگیرد و به نوعی مانع از حضور آنها در اردوی تیم ملی شود، عملاً به منافع بازیکنان ملی‌پوش استقلال لطمه خواهد خورد و خیلی هم بعید است که بازیکنان استقلال در حالی که زمان زیادی تا جام ملت‌های آسیا باقی نمانده، با حضور نیافتن در اردوی تیم ملی و بازی برای باشگاه موافقت کنند و قطعاً بازیکنانی که از استقلال به اردوی تیم ملی فراخوانده خواهند شد، ترجیح می‌دهند ملی‌پوش باشند تا در استقلال بمانند و بازی‌های عقب افتاده را برگزار کنند.

استقلال اکنون دست کم دو بازی عقب افتاده دارد و احتمالاً با تداوم حضور بازیکنانش در اردوی تیم المپیک ایران، تعداد بازی‌های عقب‌افتاده افزایش خواهد یافت و هیچ بعید نیست دست کم ۵ یا ۶ بازی عقب افتاده پیش روی استقلال قرار بگیرد.

البته احتمال دارد که فدراسیون فوتبال به جهت کاهش از بی‌نظمی بیشتر در برگزاری لیگ برتر در نهایت تصمیم به لغو تمام بازی‌های لیگ برتر بگیرد و لیگ را برای زمانی معین تعطیل کند که این تصمیم نیز قطعاً شکل برگزاری بازی‌های لیگ برتر را دچار اختلال قابل توجهی خواهد کرد. با توجه به اینکه جام ملت‌های آسیا نیز پیش روی فوتبال ایران است و قطعاً در آن برهه نیز تعطیلی قابل توجهی فوتبال ایران را در بر خواهد گرفت، لیگ در فصل جاری به طور قطع فرسایشی خواهد شد و شاید بیش از همه استقلال در بازگشت به بازی‌های داخلی دچار لطمات بسیاری شود.

به هر حال وضعیتی که به وجود آمده حاصل حضور بازیکنان استقلال در بازی‌های آسیایی است اما به طور قطع حضور نماینده‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا نیز مزید برعلت شده و حتی اگر استقلالی‌ها در اردوی تیم المپیک حضور نیافته بودند، باز هم به سبب حضور دیگر تیم‌ها در آسیا چند بازی از جمله دربی که قرار بود هفته پنجم برگزار شود، به تعویق می‌افتاد.

منبع: همشهری آنلاین

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه؛ مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
موهبت اصلی هوش مصنوعی
جاسوسی شرکت اسرائیلی از کاربران استارلینک فاش شد
چت جی پی تی بیمار صرع را به سرپیچی از دستور پزشکان تشویق کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top