تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/07/06 - 10:38
کد خبر: 483114

لغو بازی‌های استقلال تا آخر مهر

لغو بازی‌های استقلال تا آخر مهر

شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند با بازگشت ۳ بازیکن استقلال که در بازی‌های آسیایی هانگژو حضور دارند، آبی‌ها به لیگ برمی‌گردند اما با توجه به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال ایران در تاریخ ۱۵ مهرماه به احتمال فراوان بازگشت استقلال به صحنه لیگ برتر غیر ممکن خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آخرین بازی استقلال در لیگ برتر درست یک ماه پیش مقابل استقلال خوزستان برگزار شد؛ ششم شهریورماه! استقلال از یک ماه قبل تاکنون حتی یک بار هم در بازی رسمی به میدان نرفته است و به احتمال فراوان این وضعیت دست‌کم تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.

شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند با بازگشت ۳ بازیکن استقلال که در بازی‌های آسیایی هانگژو حضور دارند، آبی‌ها به لیگ برمی‌گردند اما با توجه به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال ایران در تاریخ ۱۵ مهرماه به احتمال فراوان بازگشت استقلال به صحنه لیگ برتر غیر ممکن خواهد شد.

استقلال در اردوی اخیر تیم ملی روزبه چشمی، صالح حردانی و محمد حسین مرادمند را در میان ملی‌پوشان داشت. احتمال دارد با بازگشت تیم المپیک از بازی‌های آسیایی سید حسین حسینی نیز به اردوی تیم ملی دعوت شود و اگر حسینی نیز در میان مدعوین قرار بگیرد، تعداد استقلالی‌های تیم ملی به عدد ۴ خواهد رسید که طبق قوانین بازگشت استقلال به لیگ برتر ممکن نخواهد بود و بازی‌های استقلال باز هم به تعویق خواهد افتاد.

تیم ملی در راه آماده‌سازی برای حضور در جام ملت‌های آسیا که در دی ماه برگزار می‌شود نیاز به برگزاری اردوی آماده‌سازی دارد و طبق برنامه‌ای که فدراسیون فوتبال تدوین کرده در مرحله جدید اردو قرار است تیم ایران در یک تورنمنت چهارجانبه ابتدا به مصاف تیم اردن برود. یک بازی دیگر نیز پیش روی ملی‌پوشان قرار دارد و از میان قطر یا عراق یکی بازی بعدی تیم ملی را در تورنمنت اردن شکل خواهد داد.

به این ترتیب تیم ملی تا روزهای پایانی مهرماه درگیر این تورنمنت خواهد بود و اگر استقلال نماینده‌ای در این اردو داشته باشد، عملاً تا پایان مهرماه قادر به حضور در لیگ برتر نخواهد بود.

اینکه نکونام بخواهد با رایزنی‌ها اجازه حضور برخی بازیکنانش را در تمرینات استقلال بگیرد و به نوعی مانع از حضور آنها در اردوی تیم ملی شود، عملاً به منافع بازیکنان ملی‌پوش استقلال لطمه خواهد خورد و خیلی هم بعید است که بازیکنان استقلال در حالی که زمان زیادی تا جام ملت‌های آسیا باقی نمانده، با حضور نیافتن در اردوی تیم ملی و بازی برای باشگاه موافقت کنند و قطعاً بازیکنانی که از استقلال به اردوی تیم ملی فراخوانده خواهند شد، ترجیح می‌دهند ملی‌پوش باشند تا در استقلال بمانند و بازی‌های عقب افتاده را برگزار کنند.

استقلال اکنون دست کم دو بازی عقب افتاده دارد و احتمالاً با تداوم حضور بازیکنانش در اردوی تیم المپیک ایران، تعداد بازی‌های عقب‌افتاده افزایش خواهد یافت و هیچ بعید نیست دست کم ۵ یا ۶ بازی عقب افتاده پیش روی استقلال قرار بگیرد.

البته احتمال دارد که فدراسیون فوتبال به جهت کاهش از بی‌نظمی بیشتر در برگزاری لیگ برتر در نهایت تصمیم به لغو تمام بازی‌های لیگ برتر بگیرد و لیگ را برای زمانی معین تعطیل کند که این تصمیم نیز قطعاً شکل برگزاری بازی‌های لیگ برتر را دچار اختلال قابل توجهی خواهد کرد. با توجه به اینکه جام ملت‌های آسیا نیز پیش روی فوتبال ایران است و قطعاً در آن برهه نیز تعطیلی قابل توجهی فوتبال ایران را در بر خواهد گرفت، لیگ در فصل جاری به طور قطع فرسایشی خواهد شد و شاید بیش از همه استقلال در بازگشت به بازی‌های داخلی دچار لطمات بسیاری شود.

به هر حال وضعیتی که به وجود آمده حاصل حضور بازیکنان استقلال در بازی‌های آسیایی است اما به طور قطع حضور نماینده‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا نیز مزید برعلت شده و حتی اگر استقلالی‌ها در اردوی تیم المپیک حضور نیافته بودند، باز هم به سبب حضور دیگر تیم‌ها در آسیا چند بازی از جمله دربی که قرار بود هفته پنجم برگزار شود، به تعویق می‌افتاد.

منبع: همشهری آنلاین

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top