تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/07/06 - 11:13
کد خبر: 483123

جذب ۳۰۰ متخصص از طریق امریه سربازی در وزارت ارتباطات

جذب ۳۰۰ متخصص از طریق امریه سربازی در وزارت ارتباطات

رییس مرکز توسعه سرمایه انسانی وزارت ارتباطات گفت:وزارت ارتباطات می تواند سالانه نسبت به جذب ۳۰۰ متخصص از طریق امریه سربازی اقدام کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حجت تارزاده، رئیس مرکز توسعه سرمایه انسانی و فناوری‌های مدیریتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برگزاری ۷ فراخوان جذب نیروی امریه سربازی در این وزارتخانه خبر داد و گفت: با مجوز ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ارتباطات می‌تواند سالانه برای جذب ۳۰۰ نیروی متخصص از طریق امریه سربازی اقدام کند که با فراخوان‌های انجام شده در مرحله دوم بیش از ۱۰۰ نفر متخصص برای گذران دوران سربازی در وزارت ارتباطات جذب شده اند.

وی در خصوص جذب نیروی انسانی متخصص از طریق امریه سربازی گفت: طبق مجوز مرحله اول در سال ۱۳۹۷ از ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ارتباطات اقدام به جذب نیروی انسانی متخصص از طریق اعطای امریه سربازی کرد.

تارزاده با اشاره به آماری در این ارتباط افزود: بر این اساس تا سال ۱۴۰۰، با انتشار ۱۵ فراخوان در فواصل زمانی مختلف نسبت به جذب نیروهای متخصص در ۹ رشته تحصیلی شامل مهندسی برق، مخابرات، فناوری اطلاعات، رایانه، امنیت فضای سایبری، حقوق، اقتصاد، علوم اجتماعی و بیو انفورماتیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برای ستاد وزارتخانه، دستگاه‌های تابعه و ادارات کل استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام شده و دوران سربازی خود را سپری کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ مجوز جدیدی برای جذب از ستاد کل نیروهای مسلح دریافت شد، تصریح کرد: براساس این مجوز وزارت ارتباطات می‌تواند ۳۰۰ نفر امریه سربازی را بصورت سالانه جذب کند.

رئیس مرکز توسعه سرمایه انسانی وزارت ارتباطات با اشاره به افزایش تعداد رشته‌های تحصیلی به ۱۵ رشته برای انجام فرآیند جذب از طریق امریه سربازی خاطرنشان کرد: رشته‌های تحصیلی مورد نیاز شامل رایانه، الکترونیک، فناوری اطلاعات، مدیریت، حسابداری، اقتصاد، برق، مکانیک، حقوق، آمار، صنایع، گرافیک، مخابرات، نقشه برداری و امنیت فضای سایبری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است.

وی افزود: بر این اساس در مرحله دوم تاکنون ۷ فاز فراخوان برگزار شده است که با انجام فرآیندهای اجرایی، تعداد ۶۴ نفر در محل‌های تخصصی مشغول به خدمت شدند و تعداد ۱۸ نفر نیز برای سپری کردن دوره رزم مقدماتی به مرکز آموزش دهنده نیروهای مسلح معرفی شدند و تعداد ۲۵ نفر نیز دعوت به مصاحبه تخصصی شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
ادعای اطلاعات انرژی آمریکا درباره مسیرهای جایگزین انتقال نفت در منطقه
قالیباف: شبح وحشت در انتظار اقتصاد آمریکاست
حمایت بانک‌ها از ۴ دانشگاه آسیب دیده از جنگ کلید خورد
چشم‌روشنی هدیه شهرداری تهران به مادران نوزادان ۱۴۰۵
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
حملات هوایی سنگین سعودی به یمن؛ ۷ نفر به شهادت رسیدند
پرداخت وام صندوق بازنشستگی کشوری به دانشجویان
بورد: تصمیم‌ها در حوزه سوخت باید مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی باشد
با موشک های بالستیک الدغاریر و فرودگاه ابها را درهم کوبیدیم
همتی: تورم نقطه‌به‌نقطه به سمت کاهش حرکت می‌کند؛ فروش ارز ادامه دارد
آغاز اجرای طرح «ردا کارت» دانشجویی در ۲۰ دانشگاه کشور طی ۱۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top