تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/11 - 10:45
کد خبر: 483540

اولویت‌های کارنامه سلامت روان دانشجویان افزایش یافت

اولویت‌های کارنامه سلامت روان دانشجویان افزایش یافت

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: کارنامه سلامت روان دانشجویان از پنج اولویت به هشت اولویت تغییر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر ابراهیم نعیمی با اشاره به برنامه‌های مرکز مشاوره دانشجویی برای سال تحصیلی جدید گفت: برای امسال سعی کرده ایم، درس مهارت‌های زندگی در دانشگاه‌ها تثبیت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ دانشگاه درس دو واحدی مهارت‌های زندگی را به دانشجویان خود ارائه می‌کنند، برای دانشگاه‌هایی که این درس را ندارند با اولویت دانشجویانی که در معرض آسیب هستند، یعنی دانشجویان اولویت دو و سه کارنامه سلامت، «درس مهارت زندگی» به صورت کارگاهی و خارج از ساختار آموزشی برای آنها برگزار می‌شود و از دانشجویان دعوت می‌شود تا در این کلاس‌ها شرکت کنند.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان افزود: با توجه به اینکه تمرکز دفتر مشاوره وزارت علوم بر پیشگیری است، سه کارگاه اصلی و پایه شامل کارگاه مهارت‌های حل مسئله، کارگاه مدیریت هیجانات کنترل خشم و کارگاه سازگاری تاب آوری را برای مهارت پایه و توانمندی دانشجویان برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان ورودی جدید در این کارگاه‌ها شرکت می‌کنند. برای دانشجویان سال‌های قبل هم به صورت عمومی اعلام می‌کنیم و براساس استقبالی که می‌کنند برای آنها کارگاه برگزار می‌کنیم، البته الزامی نبوده ولی تلاش می‌کنیم بیشتر دانشجویان شرکت کنند.

نعیمی همچنین اعلام کرد: پنج اولویت کارنامه سلامت روان دانشجویان که در بدو ورود تکمیل می‌کنند، از پنج اولویت به هشت اولویت تغییر کرده است، این اولویت‌ها یک سری موضوعات را برای حل و فصل مسائل دانشجویان برای آنها می‌سنجند و براساس آن دوره‌های آموزشی و پیشگیری بیشتری راه اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: با اضافه شدن اولویت‌های جدید دانشجویانی که دارای استرس و افسردگی هستند شناسایی می‌شوند و با آنها تماس گرفته شده و به آنها کمک می‌شود، در پنج اولویت قبلی دانشجویانی که دچار اختلال و آسیب بودند شناسایی می‌شدند و به آنها کمک می‌شد تا در طول سال تحصیل برای خود مشکل ایجاد نکنند.

نعیمی درباره اینکه چند درصد دانشجویان دچار اختلال هستند گفت: کمتر از ۵ درصد دانشجویان دچار آسیب‌های روانی اجتماعی هستند و نیاز به حمایت دارند ۹۵ درصد دانشجویان دیگر مشکل و مسئله دارند ولی اختلال ندارند و بیشتر نیاز به مهارت افزایی دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مهلت ثبت نام نوبت اول کنکور تمدید شد
۵۷ موضوع جالب پروپوزال روانشناسی
قانون، مبنای وفاق
آمار جدید شهدا و مجروحان غزه
فصلی برای شروع تازه رامین در استقلال
اغفال دختر جوان توسط مرد میانسال
اعلام برنامه امتحانات نهایی دی‌ماه دانش‌آموزان +جدول
تجهیزات جانبی برای کابین دوش لاریس
بهترین مدل بلوز زنانه مجلسی شیک ایرانی برای فصل زمستان
افشاگری وال‌ استریت‌ ژورنال؛ پنهان‌کاری‌ درمورد زوال عقل پرزیدنت
ساماندهی هزاران آسیب دیده در شب های سردسال
فروش ویژه زانو فشار قوی دنده‌ای: انتخابی مطمئن برای سیستم‌های تحت فشار
روسیه یک منطقه دیگر را هم تصرف کرد
اعضای جدید کمیته نورپردازی انتخاب می شوند
آغاز پرداخت خسارت افت قیمت خودرو از امروز؛ کدام خودروها مشمول این قانون می شوند؟
پرده آماده مخمل ساده یا پرده آماده مخمل طلاکوب؟ کدام را بخریم؟
۹ روش برای کاهش هزینه های حمل و نقل
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم منصوب شد
طالبان افغانستان: منزوی نیستیم
قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار
درخواست دولت برای حذف ۴ صفر از پول و تبدیل ریال به تومان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top