تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/11 - 15:26
کد خبر: 483567

حضور معنادار سفیر عربستان برای بدرقه الاتحاد در فرودگاه اصفهان +فیلم

حضور معنادار سفیر عربستان برای بدرقه الاتحاد در فرودگاه اصفهان +فیلم

سفیر عربستان سعودی به همراه ۸ دیپلمات دیگر در فرودگاه اصفهان برای بدرقه تیم الاتحاد حاضر شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ۹ دیپلمات عربستان سعودی در فرودگاه اصفهان برای بدرقه تیم الاتحاد عربستان حضور یافتند. 

تیم الاتحاد عربستان ساعت ۲۲:۲۰ شامگاه دوشنبه اصفهان را به مقصد جده ترک کرد. هواپیمای تیم الاتحاد حدود یک ساعت زودتر از زمان مقرر به فرودگاه شهید بهشتی رسید. 

مشاهدات میدانی خبرنگار فارس نشان می‌دهد سفیر عربستان سعودی و ۸ دیپلمات دیگر این کشور شامگاه دوشنبه در بخش پروازهای خروجی فرودگاه شهید بهشتی حاضر شدند. 

سفیر ریاض در تهران و دو دیپلمات دیگر اعضای تیم الاتحاد را تا پای پله‌های هواپیما همراهی و بدرقه کردند. 

ساعتی قبل از برگزاری مسابقه از مسوولان سپاهان و ناظر بازی خواسته بود تندیس سپهبد قاسم سلیمانی از ورزشگاه نقش جهان اصفهان برداشته شود.

حضور سفیر سعودی ظن سیاسی بودن اقدامات دیروز باشگاه عربستانی را تقویت می‌کند. برخی این اقدامات عبدالله بن سعود را در تایید و تقدیر از بازی نکردن تیم الاتحاد در اصفهان می‌دانند.

شامگاه دیروز هواپیمای حامل اعضای  تیم فوتبال الاتحاد عربستان اصفهات را به مقصد جده ترک کرد، حضور پیش از موعد هواپیمای سعودی موجب تعجب کادر فرودگاه شده بود.

روز گذشته اخباری درباره تماس‌های سیاسی از ریاض با مسوولان تیم عربستانی و فشار برای عدم بازی در ورزشگاه نقش جهان در فضای مجازی عربستان منتشر شد.

تندیس یابود سپهبد قاسم سلیمانی از دی ماه سال ۹۸ در ورزشگاه نقش جهان نصب شده و تیم‌های متعددی از جنوب خلیج فارس و اروپا میهمان سپاهان در نقش جهان بودند و کنفدراسیون فوتبال آسیا میزبانی ورزشگاه با ظاهر موجود را برای لیگ قهرمانان آسیا تایید کرده بود. 

در جلسه هماهنگی بازی نیز هیچ نکته‌ای درباره ورزشگاه از طرف تیم سعودی یا ناظر بازی مطرح نشده بود.

محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان تاکید کرد این تندیس به همراه دو مجسمه دیگر از موسس باشگاه سپاهان و مربی فقید این تیم بخشی از دکوراسیون ورزشگاه نقش‌جهان است.

تیم الاتحاد عربستان دو بازیکن اصلی خود از جمله کریم بنزما را به دلیل ابتلا به کرونا در بازی برابر سپاهان همراه نداشت. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top