تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/07/13 - 10:17
کد خبر: 483702

دو انتصابات جدید در دانشگاه آزاد

دو انتصابات جدید در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در احکام جداگانه‌ای سرپرست مرکز گزینش دانشگاه آزاد و رئیس واحد تهران شمال این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست مرکز گزینش این دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم طهرانچی آمده است: «برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدرضا سعیدی

نظر به شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی، بدینوسیله به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز گزینش» منصوب می‌شوید.

بهبود و تسهیل در فرآیند‌ها براساس مأموریت ویژه دانشگاه مبنی بر بکارگیری و ارتقای افراد متدین و انقلابی در ارکان و اجزای دانشگاه از ضرورت‌های این دوره است. توفیق روزافزون جنابعالی در انجام شایسته مأموریت‌های محوله و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.»

لازم به ذکر است، محمدرضا سعیدی با دارا بودن مدرک دکتری مدیریت انتقال، سوابقی ازجمله مدیر صلاحیت‌های حرفه‌ای مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی و قائم مقام مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه اجرایی خود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در حکمی سعید ملماسی را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال منصوب کرد.

در متن حکم طهرانچی آمده است: «برادر گرامی جناب آقای سعید ملماسی

بنا به پیشنهاد سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال» منصوب می‌شوید.

از جناب‌عالی انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه به ویژه تقویت نقش‌آفرینی اعضای هیأت علمی و کارکنان در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ کیان دانشگاه، گسترش فضای انقلابی و ارتقای علمی دانشگاه و همچنین اجرای برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی و اعتلای واحد اهتمام ورزید.»

گفتنی است ، سعید ملماسی دارای مدرک دکتری تخصصی ارزیابی آمایش و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که پیش از این معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بوده است.

طهرانچی در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر عباس گوهری سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال قدردانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top