تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/18 - 09:09
کد خبر: 484168

مهدی شکیبایی؛

سبک کردن بار شکست تحقیر با مظلوم‌نمایی

سبک کردن بار شکست تحقیر با مظلوم‌نمایی

حقارت رژیم صهیونیستی موجب شد تا این رژیم اشغالگر و رسانه‌های معاند فارسی‌زبان رو به مظلوم‌نمایی آورند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از مهدی شکیبایی */// عملیات باشکوه طوفان‌الاقصی، رژیم صهیونیستی را با شوک بزرگی مواجه کرد؛ شوکی که تا به امروز، صهیونیست‌ها مانند آن را تجربه نکرده بودند. از سوی دیگر عملیات جبهه مقاومت موجب تحقیر بی‌چون و چرای رژیم صهیونیستی نیز شد تا جایی که یکی از روزنامه‌های مهم صهیونیستی با اذعان به شکست مفتضحانه رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد که صهیونیست‌ها در این جنگ تحقیر شدند. حملات غافلگیرکننده مقاومت، دولت نتانیاهو را در برابر یک شکست اطلاعاتی و امنیتی قرار داد، طوری که تا پیش از حمله به مواضع صهیونیست‌ها، هیچ نشانه‌ای از طرف اسرائیلی مبنی بر پیش‌بینی چنین حمله‌ای و به تبع آن آمادگی لازم برای مقابله با آن وجود نداشت. عملیات «طوفان‌الاقصی» آن‌قدر کوبنده و غافلگیرانه بود که وزیر خارجه انگلیس در توییتی نوشت از اقدامات نیروهای مقاومت شوکه و وحشت‌زده شده است. در نتیجه حقارت رژیم صهیونیستی موجب شد تا این رژیم اشغالگر و رسانه‌های معاند فارسی‌زبان رو به مظلوم‌نمایی آورند و جایگاه ظالم و مظلوم را در نبرد میان فلسطینی‌ها با صهیونیست‌ها تغییر دهند و با انتشار تصاویر دروغین قصد دارند این سیاست را القا کنند که مورد ظلم فلسطینی‌ها و جبهه مقاومت قرار گرفته‌اند.

اما سند مظلومیت مردم فلسطین و جرم و جنایات صهیونیست‌ها دیگر بر هیچ‌کسی پوشیده نیست. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که عملیات طوفان‌الاقصی در مقابل حملات متعدد صهیونیست‌ها به مردم مظلوم فلسطین انجام شده است. در حقیقت در چند هفته اخیر رفتار رژیم صهیونیستی بسیار تهاجمی‌تر شده بود. پس از روی کار آمدن مجدد نتانیاهو، شاهد دولتی تند و افراطی از سوی این رژیم بوده‌ایم؛ به‌طوری که بسیاری از سران رژیم صهیونیستی اظهار کردند که حتی فلسطینی‌ها را انسان نمی‌دانند، به همین دلیل هرگونه عمل و کنشی را برای تهاجم به فلسطینی‌ها جایز دانسته‌اند.

مسئله عادی‌سازی‌ روابط کشورها با رژیم صهیونیستی نیز بسیار حائز اهمیت بوده‌است، چرا که این موضوع بسیاری از مردمان فلسطین و مسلمانان را تحت‌تأثیر خود قرار داده است. جمیع این موارد، فلسطینی‌ها را به درک این حقیقت رساند که غیر از خودشان و چند کشور حامی از جمله جمهوری اسلامی ایران، دولت‌های دیگر کاری برای آنان نخواهند کرد. بنابراین ابتکار عمل را به ‌دست گرفتند و با طوفان‌الاقصی افتخارآفرینی بی‌نظیری کردند؛ به‌طوری که در حال حاضر نیروهای مقاومت نسبت به رژیم صهیونیستی در موقعیت برتر قرار گرفته‌اند و با استفاده از بحران داخلی رژیم صهیونیستی عملیات خود را آغاز کردند، اما از پیام‌های عملیات طوفان‌الاقصی نباید غافل شد. یکی از مهم‌ترین پیام‌های این عملیات بیان این نکته بود که دیگر تهاجمات صهیونیست‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند و از سوی دیگر هر وعده‌ای که از سوی سران مقاومت داده شود، حتما روزی عملی خواهد شد. مصاحبه‌ای که سیدحسن نصرالله چندین سال پیش انجام داد و در آنجا اعلام کرد که آمادگی نفوذ به شهرک‌های اشغالی را داریم. نمونه بارز همین موضوع است که وعده‌های محور مقاومت صادق و عملی خواهد شد و به‌نظر می‌رسد طوفان‌الاقصی نسخه‌ای تمرینی برای انجام عملیاتی بزرگ‌تر در خاک رژیم صهیونیستی خواهد بود.

* کارشناس مسائل غرب آسیا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top