تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/19 - 10:40
کد خبر: 484289

استقبال هنرمندان از پیکر آتیلا پسیانی +عکس

استقبال هنرمندان از پیکر آتیلا پسیانی +عکس

پیکر آتیلا پسیانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون بعد از چند روز انتظار بالأخره بامداد امروز به ایران رسید تا همیشه در خاک سرزمین مادری‌اش آرام بگیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از هنرمندان و دوستان آتیلا پسیانی از ساعات اولیه بامداد امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) گردهم آمدند تا از پیکر بی‌جان این هنرمند فقید بعد از چند روز انتظار استقبال کنند.

او که روز جمعه 14 مهرماه در کشور فرانسه به دیار باقی شتافت کارهای مربوط به انتقال او به ایران از همان روز شروع شد و تا اینکه توانستند او را بعد از چند روز به ایران برسانند.

پیکر آتیلا پسیانی فردا صبح ساعت 10 از مقابل پهنه رودکی تالار وحدت رهسپار قطعه هنرمندان و جوارِ مادرش جمیله شیخی خواهد شد تا برای همیشه در کنار او آرام بگیرد.

خبر انتقال و ورود او را پیش از این ایرج راد رئیس هیئت مدیره خانه تئاتر به خبرنگار تسنیم اعلام کرده بود.

تصاویری که به دست ما رسیده نشان می‌دهد منوچهر شاهسواری، رضا کیانیان، حبیب رضایی، سحر دولتشاهی، رامبد جوان و برخی از هنرمندان دیگر به استقبال پیکر آتیلا پسیانی در فرودگاه رفتند. همچنین نام مرضیه برومند، محمد مهدی عسکرپور، محمد چرم‌شیر، طناز طباطبایی، امیر جدیدی، حمید پورآذری، علی دهکردی، احمد حامد، آروند دشت‌آرای، الهام کردا،‌ پژمان بازغی، همایون اسعدیان، محمد خزاعی، بهرام توکلی، امیرحسین دوانی، وحید لک، شهرام گیل‌آبادی، احسان حاجی‌پور دیده می‌شود که در این برنامه حاضر شدند.

آتیلا پسیانی، بازیگر و کارگردان و موسس گروه تئاتر بازی روز جمعه 14 مهر ماه بعد از مدتی مبارزه با بیماری در فرانسه درگذشت.

بنابر برخی از پیگیری‌ها و گمانه‌زنی‌ها، آتیلا پسیانی در کنار مادرش، جمیله شیخی به خاک سپرده می‌شود.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top