تاریخ انتشار: جمعه 1402/07/21 - 10:46
کد خبر: 484453

گزینه‌های هدایت تیم ملی والیبال

گزینه‌های هدایت تیم ملی والیبال

درحالی که حضور داورزنی در راس هدایت فدراسیون والیبال در هاله ای از ابهام است اما درباره هدایت تیم ملی والیبال گمانه زنی هایی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، بهروز عطایی در جریان رقابت‌های انتخابی المپیک از هدایت تیم ملی والیبال کناره‌گیری کرد تا در سه مسابقه از این تورنمنت علیرضا طلوع‌کیان هدایت ملی‌پوشان را برعهده داشته باشد.

پس از پایان رقابت‌های انتخابی المپیک که با ناکامی مطلق والیبال ایران همراه بود، محمدرضا داورزنی از مردم عذرخواهی کرده و گفت که تیم ملی با یک مربی خارجی درجه یک به مسابقات پیش‌رو خواهد رفت تا بازهم شانس خود را برای رسیدن به المپیک 2024 پاریس آزمایش کند. در این بین نام گزینه‌های مختلفی هم مطرح شد که البته هنوز هیچکدام از آنها قطعی و نهایی نشده است.

گفته می‌شود محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال که هنوز حضور خودش در دوره آینده ریاست فدراسیون والیبال در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، در روزهای اخیر با چند گزینه سرشناس مذاکره کرده است که از جمله آنها می‌توان به بلنجینی، آلکنو، دال‌زاتو، آناستازی، مندز، لورنزتی و وبر اشاره کرد. پیش از این هم نام‌هایی همچون آنتیگا و تیلیه و ... هم مطرح می‌شد که گویا مذاکرات با این نفرات یا منتفی یا به بن‌بست رسیده است.

در بین نام‌هایی که به تازگی از گوشه‌وکنار به گوش رسیده نام گزینه‌ای همچون آناستازی بازهم دیده می‌شود؛ سرمربی سرشناس و مطرحی که تقریباً هر زمانی والیبال ایران به دنبال سرمربی بوده او یکی از نامزدهای اصلی به شمار می‌رفت. همچنین نام رنان دال‌زاتو، سرمربی مستعفی تیم ملی والیبال برزیل هم دیده می‌شود. همان سرمربی که با وجود فشارهای زیاد توانست برزیل را به المپیک پاریس برساند و سپس از سمت خود کناره‌گیری کند.

آلکنو هم که اخیراً در مصاحبه‌ای عنوان کرده بود دو سال است که از مربیگری دور بوده و حتی سوت هم به دست نگرفته و هیچ مسابقه‌ای را هم تماشا نکرده، گویا نظرش تغییر کرده و برای حضور روی نیمکت ایران ابراز تمایل کرده است. گفته می‌شود او همچنان اعتقاد دارد که درصورت حضور در ایران بازهم توتولو در کنارش باشد.

به نظر می‌رسد با تمام این تفاسیر بلنجینی، دال‌زاتو و وبر نسبت به سایر گزینه‌ها شانس بیشتری داشته باشند؛ هرچند تا زمانی که قرارداد نهایی بین طرفین امضا نشود نمی‌توان از انتخاب هیچ گزینه‌ای به صورت قطعی صحبت کرد، چراکه به هرحال امکان دارد در مسیر مذاکرات بنا به هر دلیلی یکی از طرفین شرایط را نپذیرد. حالا باید منتظر ماند و دید که در نهایت فدراسیون والیبال با کدام گزینه به توافق می‌رسد و شرایط همکاری طرفین با هم چگونه خواهد بود، چراکه حالا همه به خوبی می‌دانند که والیبال ایران زمان زیادی برای بازگشت به جایگاه واقعی خود و در نهایت صعود به المپیک ندارد. در نتیجه گزینه‌ای باید به عنوان سرمربی انتخاب شود که بتواند از حالا تمام زمانش را صرف ملی‌پوشان و والیبال ایران کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جمیری: مسجد جمکران محور برگزاری نماز و آیین تشییع رهبر شهید در قم است
تشریح آیین تشییع امام شهید؛ از مدیریت امنیت تا اسکان و درمان زائران
ونس:ترامپ خواهان ادامه مذاکرات باایران با تعهدات قابل راستی‌آزمایی است
آماده سازی مصلی امام خمینی(ره) در آستانه مراسم وداع با رهبر شهید +عکس
پیکرامام شهیدمان تاکنون نه به خاک سپرده شده ونه به ودیعه دفن نشده‌اند
ملت مبعوث شده اهل عقب‌نشینی نیست
معاون جهاددانشگاهی: آماده‌ایم به حل ابرچالش‌های ایران کمک کنیم
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پایگاه آمریکا در اردن پیشران جنگ علیه ایران بود
آخرین تمهیدات آیین تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
اعلام جزئیات برنامه‌های ارتش در مراسم بدرقه پیکر رهبر شهید انقلاب
چرا آمریکایی‌ها دیگر ترامپ را دوست ندارند؟
صعود دراماتیک مراکش به مرحله یک هشتم نهایی
شگفتی بزرگ جام بیست‌وسوم را پاراگوئه رقم زد
تشییع پیکر رهبر شهید، فرصتی است که مردم بغض در گلو را خالی کنند
مدیریت تنگه هرمز بر عهده کشورهای ساحلی است
حماس درباره سکوت کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی در غزه هشدار داد
ویتکاف در راه دوحه است
حادثه امنیتی در شهرستان مرزی پاوه
اگر طرف آمریکایی به تفاهمنامه پایبند باشد، ما هم خواهیم بود
دور جدید مذاکرات، سه‌شنبه در دوحه برگزار می‌شود
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در دانشگاه امیرکبیر با تجمیع چند ساختمان/ نوسازی خوابگاه‌های فرسوده تا مهر ۱۴۰۵
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پیگیری اجرای مصوبه افزایش حقوق/بیش از ۴۰ درصد اساتید دانشگاه فاقد مسکن
ابلاغ آیین‌نامه جامع فرآیندهای پژوهشی مقطع دکتری دانشگاه علامه
باشگاه نوآوری دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران افتتاح شد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top