تاریخ انتشار: شنبه 1402/07/29 - 09:49
کد خبر: 485267

مهدی عباسی‌مهر؛

تمام آزادیخواهان را حول آرمان فلسطین جمع کنیم

تمام آزادیخواهان را حول آرمان فلسطین جمع کنیم

بازنشر گسترده مطالب و محتواهای دقیق ناظر به این نزاع تاریخی مانند فیلم‌ها، مستندهای روایتگر تاریخی این ماجرا، نمایشگاه عکس و تصاویری از جنایات این رژیم برای بخشی از جامعه که ورودی خبر و محتوای از رسانه جریان انقلاب ندارد و می‌تواند در آگاهی‌بخشی به او‌ کمک کند، استفاده از ظرفیت نشریه دانشجویی (تک‌صفحه و چندصفحه‌ای)، نشریه دیواری و بردهای دانشجویی، دعوت از کارشناسان زبده و مسلط به بحث قدس در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها و پاسخگویی به سوالات دانشجویان می‌تواند به بخشی از این اقدامات ذیل سه اصل کلی باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از مهدی عباسی‌مهر*/// شرایط جنگ اخیر در غزه شباهت بسیار زیادی با نبرد تموز (۳۳ روزه) لبنان دارد. بی‌شک مقاومت مردم مظلوم غزه با درنظر داشتن بیش از 100 اسیر صهیونیست که در اختیار مقاومت اسلامی است، یک پیروزی بزرگ را بشارت می‌دهد. هرچند تا اینجا هم به‌واسطه ضربه سخت طوفان ‌الاقصی و ددمنشی رژیم کودک‌کش صهیونیستی پیروزی از آن جریان مقاومت بوده است.

مردم غزه با درنظر گرفتن نکات فوق این شرایط را پذیرفته‌اند و بین مرگ تدریجی در شرایط محاصره و مبارزه برای دستیابی به حق و شهادت در این مسیر، مسیر مبارزه را آگاهانه انتخاب کرده‌اند و این راه را تنها راه دستیابی برای رسیدن به حقوق خود می‌دانند. در چنین شرایطی پرداختن به مساله فلسطین امری کاملا اسلامی و انسانی است؛ پرداختن به حقانیت مردم فلسطین و اشغالگری رژیم‌صهیونیستی، نقض تمامی توافقات (پیمان اسلو، کمپ دیوید و…)، تجاوز به قدس شرقی، شهرک‌سازی، اعلام پایتختی قدس و... .

با پیش‌فرض فوق نسل جدید در دنیا و جهان اسلام و ایران آگاهی کمی نسبت به این دعوای دیرینه دارد و بازنشر حقیقت کمک وافری به جبهه مظلوم می‌کند. این مهم فراتر از مویه‌گری و شیون برای کودکان و مردم مظلوم غزه است. با اصل پذیرش موارد فوق تشریح و تحلیل دقیق نسبت به موضوع (مساله فلسطین) به‌عنوان اصل اول، دفاع از مقاومت به‌عنوان اصل دوم و همچنین پرداختن به ظلم آشکار رژیم کودک‌کش به‌عنوان اصل سوم و ضرورت اتحاد ذیل آن ماموریت تمام آزادیخواهان جهان و ایران و به‌طور ویژه جنبش دانشجویی است.

بازنشر گسترده مطالب و محتواهای دقیق ناظر به این نزاع تاریخی مانند فیلم‌ها، مستندهای روایتگر تاریخی این ماجرا، نمایشگاه عکس و تصاویری از جنایات این رژیم برای بخشی از جامعه که ورودی خبر و محتوای از رسانه جریان انقلاب ندارد و می‌تواند در آگاهی‌بخشی به او‌ کمک کند، استفاده از ظرفیت نشریه دانشجویی (تک‌صفحه و چندصفحه‌ای)، نشریه دیواری و بردهای دانشجویی، دعوت از کارشناسان زبده و مسلط به بحث قدس در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها و پاسخگویی به سوالات دانشجویان می‌تواند به بخشی از این اقدامات ذیل سه اصل کلی باشد.

اتحاد و همدلی میان نیروهای انقلاب و پرهیز از جدل در این شرایط برای هم‌افزایی داخلی و بین‌المللی موضوع غزه امری ضروری است. برگزاری پویش‌های دانشجویی برای حمایت مادی و معنوی مانند هدیه هزینه یک روز غذای سلف دانشگاه به مردم مظلوم غزه، ثبت‌نام برای کمک به درمان زخمی‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی، هشتگ‌سازی‌های نمادین و تولید پویش در فضای مجازی، دعوت از نویسندگان و شعرا و هنرمندان و ورزشکاران و چهره‌ها و سخنرانان و مداحان برای اتخاذ موضع و حمایت از این چهره‌ها به‌واسطه موضع‌گیری و… نمونه‌هایی از این اقدامات می‌تواند باشد.

اخبار و تحلیل‌ها نشان از یک‌نبرد طولانی دارد و آرایش نیروهای مدافع حق و حقیقت نیز باید برای جنگی طولانی آماده شود. صرفا پرداختن به مسائل احساسی در چنین شرایطی قطعا تنها راه مواجهه با موضوع نیست و تقویت جریان تحلیلی- تبیینی را می‌طلبد.

به امید پیروزی قطعی روشنی بر تاریکی و ظلم با ظهور منجی عدالت‌گستر.

*مهدی عباسی‌مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
قیمت نفت ۴ درصد افزایش یافت
بررسی احتمالات بقا و صعود والیبال ایران در هفته سرنوشت‌ساز
فرارهای بی‌صدا، گل‌های پرسروصدا
داور السالوادوری قاضی بازی اسپانیا و فرانسه شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top