تاریخ انتشار: شنبه 1402/07/29 - 12:51
کد خبر: 485297

درخواست عدم تصویب افزایش سه برابری شهریه دانشجویان علوم پزشکی

درخواست عدم تصویب افزایش سه برابری شهریه دانشجویان علوم پزشکی

دانشجویان شهریه پرداز شاغل به تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی از وزیر بهداشت درخواست کردند افزایش سه برابری شهریه این دانشجویان تصویب نشود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از اعلام پیشنهادهای معاونت آموزشی وزارت بهداشت مبنی بر افزایش شهریه‌های دانشجویان علوم پزشکی در دوره‌های شهریه پرداز، کارزاری از سوی دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل به تحصیل در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی به راه افتاده است که نسبت به ارقام این پیشنهاد اعتراض داشته اند.

این دانشجویان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخواست کرده اند که این افزایش سه برابری لغو شود چرا که این موضوع باعث عذاب روحی بسیاری از دانشجویان شده و خانواده‌هایی که فرزند خود را راهی دانشگاه کرده‌اند با مشکل مواجه می‌شوند.

این دانشجویان در بخش دیگری از اعتراض خود یادآور شده اند: «تمامی هیأت امناهای دانشگاه‌های علوم پزشکی از سال ۹۷ با ترمی-واحدی کردن شهریه دانشجویان به تفکیک میزان شهریه برای دروس عمومی، پایه، اختصاصی، کارآموزی و کارورزی و پایان‌نامه تا پایان تحصیل به‌طور مشخص پرداخته اند و میزان دقیق شهریه پرداختی مشخص است؛ حال چگونه مصوبه‌ای قرار است تمامی مصوبات گذشته را لغو کند؟ با کدام منطق قانونی و محکمه‌پسند قرار است تفسیر به رأی صورت پذیرد؟»

همچنین این دانشجویان با انتقاد از زمان اعلام افزایش شهریه، تاکید کرده اند: «این افزایش باید در روز ثبت‌نام و هنگام اخذ تعهد ضامن به اطلاع دانشجویان می‌رسیده؛ نه حال که هیچ راه پس و پیشی برای دانشجویان باقی نمانده و پس از چند سال تحصیل و پرداخت شهریه و اجاره منازل، نه توان پرداخت همچین شهریه‌ای برای دانشجویان مقدور است و نه امکان انصراف برای آنان! زیرا با توجه به اخذ سفته بانکی و ضامن باید غرامت سنگینی را بپردازند.»

این گروه از دانشجویان معترض به افزایش شهریه با اشاره به موضوع کمبود پزشک که در کشور به آن پرداخته می‌شود، یادآور شده اند: «حتی نودانشجویان ورودی ترم جاری (مهر ۱۴۰۲) قطعاً اگر از شرایط چنین افزایش بدون حساب و کتابی مطلع می‌بودند، شک نکنید اکثریت مطلق آنان اقدام به انتخاب رشته‌های شهریه‌پرداز نمی‌کردند و یا حاضر می‌بودند رنج دوری از خانواده و شهر خود به جان خریده تا در دورترین نقاط کشور در رشته روزانه به تحصیل بپردازند.»

به گزارش مهر، معاونت آموزشی وزارت بهداشت در نامه‌ای خواستار افزایش شهریه دانشگاه‌های علوم پزشکی متناسب با افزایش نرخ تربیت دانشجو در کشور شده و تاکید کرده است هزینه آزادسازی مدارک هم باید افزایش یابد. جزئیات این افزایش شهریه در اینجا قابل مشاهده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top