تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/01 - 22:19
کد خبر: 485609

گردان‌های قسام دو اسیر صهیونیست‌ را آزاد کرد

گردان‌های قسام دو اسیر صهیونیست‌ را آزاد کرد

ابوعبیده با اشاره به اینکه علت این اقدام القسام، صرفا مسائل انسان‌دوستانه بوده است، خبر داد که مسئولان صهیونیست اما حاضر به پذیرش این اسرا نشده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: ابوعبیده سخنگوی گردانهای عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که پس از میانجی‌گری مصر و قطر و به دلایل بشردوستانه، دو اسرائیلی اسیر را که دشمن صهیونیستی پیشتر از پذیرش آنها خودداری کرده بود، آزاد کرده است.

وی روز شنبه نیز خبر داده بود که روز جمعه به مسئولان قطری اعلام شده است که القسام حاضر است دو اسیر صهیونیست را آزاد کند.

ابوعبیده با اشاره به اینکه علت این اقدام القسام، صرفا مسائل انسان‌دوستانه بوده است، خبر داد که مسئولان صهیونیست اما حاضر به پذیرش این اسرا نشده‌اند.

وی روز جمعه نیز خبر داد که دو اسیر زن آمریکایی را آزاد کرده است. ابوعبیده با بیان اینکه این دو فرد، مادر و دختر بوده‌اند، گفت که با آزادی این افراد به ملت آمریکا و جهان ثابت کردند که ادعاهای بایدن و دولت فاشیست وی، دروغ است.

ابوعبیده پیشتر نیز خبر داده بود تا کنون ۲۲ اسیر اسرائیلی در حملات صهیونیستها به غزه کشته شده‌اند، گفت: اسرای خارجی هم داریم که هنوز از هویت آنان مطمئن نیستیم. اگر شرایط فراهم شود، اسرای خارجی را آزاد خواهیم کرد.

 ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که نیروهای مقاومت حماس، ۲۰۰ نفر را به اسارت گرفته‌اند. پیش از این ارتش رژیم اشغالگر مدعی شده بود که حماس، ۱۵۵ نفر را اسیر کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به تجمعات شبانه گرامیداشت ۱۷ شهریور
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
​​بانک صادرات ایران ارائه‌دهنده خدمات خزانه‌داری شمش طلا و نقره شد
کم بارشی تهران جبران نشد؛ زنگ خطر کاهش میانگین بارندگی‌ها در ۱۸ استان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top