تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/08/04 - 01:22
کد خبر: 485890

روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت را وتو کردند

روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت را وتو کردند

نماینده روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که آمریکا نمی‌خواهد قطعنامه‌های سازمان ملل تاثیری بر عملیات اسرائیل علیه غزه بگذارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: روسیه و چین از حق وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل علیه پیش نویس قطعنامه آمریکا در مورد غزه استفاده کردند.

نماینده روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که آمریکا نمی‌خواهد قطعنامه‌های سازمان ملل تاثیری بر عملیات اسرائیل علیه غزه بگذارد.

وی هشدار داد که نقض قوانین بین‌المللی، توسعه درگیری در خاورمیانه و چه بسا خارج از آن را بوجود خواهد آورد.

نماینده روسیه گفت: «پیش نویس قطعنامه آمریکا به معمای گرفتن اجازه از سازمان ملل برای ادامه حملات اسرائیل است».

وی افزود: «پیش نویس قطعنامه آمریکا نمی تواند به تصویب برسد چون اعتبار شورای امنیت سازمان ملل را به طول کامل از بین می‌برد».

نماینده چین در سازمان ملل نیز در توجیه وتوی پیش نویس قطعنامه آمریکا گفت: «در پیش نویس قطعنامه آمریکا هیچ اشاره‌ای به اشغال فلسطین از مدت‌ها پیش، نشده است».

وی افزود که چین به نفع پیش نویس قطعنامه روسیه در خصوص غزه رای خواهد داد.

نماینده چین در سازمان ملل تاکید کرد: «ما باید نگرانی‌های امنیتی هر دو طرف را و نه فقط طرف اسرائیلی را در نظر بگیریم».

از سوی دیگر «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشستی در روز سه شنبه در شورای امنیت گفت، کشورش از سالها قبل هشدار داده بود تنش‌ها در حوزه غرب آسیا رو به افزایش هستند تا اینکه ریسک انفجار این تنش‌ها به بیشترین حد رسیده و این انفجار اتفاق افتاد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، نبنزیا در جلسه مناظره علنی شورای امنیت درباره وضعیت در غرب آسیا گفت: «رخداد‌های غم‌انگیز این منطقه ریشه در نقش مخرب دیرینه‌ای که واشنگتن ایفا کرده و سیاستش در تخریب روند حل‌وفصل مسائل اساسی جنگ قدیمی در آنجا دارند. به بیانیه‌های ما درباره خاور میانه نگاه کنید. ما به همراه بسیاری از طرف‌های دیگر از سالها قبل هشدار داده‌ایم که تنش‌ها در این منطقه به آستانه انفجار رسیده‌اند. حالا این انفجار اتفاق افتاده است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top