تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/08/11 - 21:15
کد خبر: 486675

پیام مقاومت فلسطین به حزب الله: به زودی در قدس نماز خواهیم خواند

پیام مقاومت فلسطین به حزب الله: به زودی در قدس نماز خواهیم خواند

نیروهای مقاومت فلسطین با انتشار پیامی، از حملات حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی و حمایت آنان از ملت فلسطین قدردانی کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: نیروهای مقاومت فلسطین با انتشار پیامی، از حملات حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی و حمایت آنان از ملت فلسطین قدردانی کردند.

حزب الله ساعتی پیش خبر داد که مقر فرماندهی رژیم صهیونیستی را در مزارع شبعا هدف پهپاد قرار داده است. این جنبش تأکید کرد که در این حملات، دو پهپاد حامل مقادیر زیادی مواد منفجره، با دقت بسیار بالا به اهداف خود در مقر نظامی «زیدین» اصابت کرده است.

ساعاتی قبل نیز در پی حملات موشکی و خمپاره‌ای از جنوب لبنان به سمت شهرک‌های صهیونیستی در مرزهای این کشور، آژیرهای خطر در این شهرکها به صدا درآمده است.

رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند که در جریان این حملات، به صورت همزمان، شش مقر نظامی صهیونیستها نیز در مرزهای لبنان هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

رادیو ارتش اسرائیل هم خبر داد که طی چند دقیقه، ۲۰ خمپاره و سه موشک ضد تانک از جنوب لبنان به سمت منطقه مرزی در «الجلیل» شلیک شده است.

در پیام نیروهای مقاومت فلسطین آمده است: برادران مجاهد در مقاومت اسلامی لبنان... شما بهترین برادران در جهاد و مقاومت در مسیر قدس هستید. ما از قلب فلسطین و از میان آوارها و غیار جنگ با این دشمن شکست خورده، به شما پیام می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری شهاب، مقاومت فلسطین ادامه داد: برادران... ما این ارتش شکست خورده را نابود کردیم. ما و جهان دیدیم که این دشمن، سست‌تر از لانه عنکبوت است؛ زیرا به جای مقابله با ما، به کشتار جمعی خانواده‌های ما و غیر نظامیان روی آورده است.

در این بیانیه تأکید شد: امروز ایمان بیشتری داریم که پیروزی متعلق به ماست. مجاهدان ما در این لحظات با تانکها و خودروهای زرهی دشمن درگیر هستند، ولی سربازان دشمن، از مجاهدان ما فرار می‌کنند.

مقاومت فلسطین با اشاره به اینکه شاهد جهاد و ریخته شدن خون شهدای حزب الله است، خاطر نشان کرد: ما شاهد ترس دشمن از مبارزه با شما هستیم. ما و شما در این جنگ، پیروز خواهیم شد.

در پایان این بیانیه تأکید شده است: یقینا، این جنگ، آغازی برای نابودی این رژیم ظالم است. از خداوند متعال می‌خواهیم که به زودی، در مسجدالاقصی نماز بخوانیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top