تاریخ انتشار: شنبه 1402/08/20 - 15:11
کد خبر: 487217

ممنوعیت اعطای مدرک معادل تحصیلی تداوم می‌یابد

ممنوعیت اعطای مدرک معادل تحصیلی تداوم می‌یابد

دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تداوم اعتبار قانونی مصوبه سال ۱۳۷۷ مبنی بر ممنوعیت اعطای مدارک معادل مجددا تاکید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، جلسه ۴۴۳ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. در جلسه ۴۴۳ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی که در محل نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد؛ مرجع تدوین دو سند مهم ملی سلامت معنوی اسلامی و هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران برای تصویب در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شد.

غلامرضا بصیرنیا، دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبات جلسه ۴۴۳ این شورا اظهار کرد: در این جلسه؛ با توجه به اهمیت سلامت معنوی و ضرورت توسعه بهداشت روانی و سلامت معنوی افراد مبتنی بر آموزه‌های اسلامی؛ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان دبیرخانه شورای تدوین سند سلامت معنوی اسلامی و فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان همکار و مسئول پشتیبانی فرآیند اجرایی آن تعیین و ترکیب اعضای حقیقی و حقوقی شورای تدوین سند نیز مشخص شد.

وی ادامه داد: در جلسه مذکور؛ ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی مکلف شد با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات، فرهنگستان علوم و سایر دستگاه‌های اجرایی ذی‌نفع و ذی‌ربط و استفاده از ظرفیت اصناف و بخش خصوصی و همه مراکز علمی اعم از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشکده‌ها؛ سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران که فرایند تدوین آن طی چند سال گذشته در دبیرخانه شورای عالی با همکاری سایر دستگاه‌ها آغاز شده است را نهایی‌سازی و برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کند.

دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش خواهد کرد اصول و مبانی ارزشی، اهداف، اولویت‌ها، شاخص‌ها، راهبردها و اقدامات ملی موردنیاز و ساختار مطلوب برای اجرایی‌سازی سند هوش مصنوعی به منظور توسعه علمی، فناورانه و اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه، بر پایه بنیان‌های نظری، فقه و اخلاق و با رعایت ملاحظات و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی پیش‌بینی و تعیین شود.

بصیرنیا افزود: در این جلسه همچنین، موضوع تشکیل ستاد سلامت به عنوان ستاد پنجم در کنار ستادهای فرهنگی و اجتماعی؛ علم و فناوری و نوآوری؛ تعلیم و تربیت و خانواده و زنان برای فعالیت ذیل شورای عالی مطرح شدکه با توجه تحولات هوش مصنوعی و روندهای علم و فناوری در جهان که حاکی از ریزش و ادغام شدید مرزهای علوم و فناوری‌ها با همدیگر است و به دلیل پرهیز از تکثر ساختاری و حفظ انسجام حوزه علم و فناوری و مغایرت آن با سند تحول شورای عالی مورد موافقت قرار نگرفت و بر تصمیم سازی، راهبری و پیگیری امور مربوط به حوزه علوم و فناوری پزشکی و سلامت از طریق تشکیل کمیسیون تخصصی با عضویت افراد صاحبنظر ذیل ستاد علم و فناوری تاکید شد.

دبیر شورای معین گفت: در خاتمه جلسه، ضمن اصلاح موادی از آئین‌نامه ستاد ملی زن و خانواده، موضوع تسری مصوبه سال ۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد امکان ادامه تحصیل فرهنگیان دارای مدرک معادل بین سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به کلیه دارندگان دارای مدارک معادل تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم در دوره زمانی مذکور مطرح شد که مورد موافقت قرار نگرفت و بر تداوم اعتبار قانونی مصوبه سال ۱۳۷۷ مبنی بر ممنوعیت اعطای مدارک معادل مجدداً تاکید شد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
دیدار پزشکیان و نخست وزیر عراق در نیویورک
می‌خواهم خاطره‌ اوّل جنگ را بگویم
ایران در برابر فشار و سیاست‌های مبتنی بر زور ایستادگی خواهد کرد
دود متصاعد شده از پالایشگاه آبادان ناشی از اختلال فنی است
فرستاده ویژه پوتین برای مذاکرات با دولت ترامپ به آمریکا می‌رود
صالحی: مذاکره بدون مجوز با نماینده ترامپ نباید بی‌هزینه بماند 
سیاست خارجی و امنیت ملی عرصه خودسری نیست / با عراقچی برخورد خواهیم کرد
رضایی: دپلماسی جدید ایران به اسلام آباد بازنخواهد گشت
هشدار فائو: قیمت غذا ترمز برید
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top