تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/23 - 09:28
کد خبر: 487606

واکنش جدید کاخ سفید به احتمال درگیری با ایران

واکنش جدید کاخ سفید به احتمال درگیری با ایران

جان کربی هماهنگ کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن به دنبال درگیری با ایران نیست اما به حملات تلافی جویانه خود برای حفاظت از نیروها و تاسیسات خودش در منطقه ادامه خواهد داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در گفتگو با شبکه فاکس نیوز آمریکا متعلق به جمهوریخواهان و مخالفان دولت جو بایدن در پاسخ به سوال مجری مبنی بر اینکه چرا آمریکا پس از حملات متعدد به نیروهای آمریکایی، «اقدام اساسی» علیه ایران انجام نمی دهد، گفت: ما منتظر وقوع یک اتفاق نیستیم. همانطور که در چند روز گذشته مشاهده شد، ما مطمئناً می‌توانیم حملات تلافی‌جویانه‌ای را برای محافظت از نیرونا و تأسیسات خود انجام دهیم و به انجام آن ادامه خواهیم داد.

این مقام کاخ سفید درباره حملات گروههای مقاومت علیه پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه در پی حملات رژیم اسرائیل به غزه گفت: این گروه ها و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باید انتخاب کنند. ما به دنبال تشدید تنش نیستیم، اما اگر آنها به حمله به نیروهای ما ادامه دهند، اگر همچنان جان نیروهای ما را به خطر بیندازند، ما به اقدامات خود ادامه خواهیم داد و برای محافظت از نیروها اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

سخنگوی دولت آمریکا گفت هیچ کس در دولت این کشور به دنبال جنگ با ایران نیست، اما آمریکا به "محافظت" از نیروهای نظامی خود در عراق و سوریه ادامه خواهد داد.

مجری فاکس نیوز مدعی شد که چرا دولت آمریکا، «سیلی محکمی به ایران نمی زند»، زیرا تهران قصد دارد تنش‌ها را در خاورمیانه افزایش دهد؟ کربی در پاسخ گفت که نیروهای حاضر آمریکا در خاورمیانه محافظت خواهند شد و دولت آمریکا "به منافع امنیت ملی ما توجه خواهد کرد."

کربی افزود: «پیام برای ایران یا هر بازیگری، خواه حزب‌الله یا حماس که می‌خواهد این درگیری را تشدید کند، واضح است، آمریکا این اقدامات را جدی می‌گیرد و ما اطمینان خواهیم یافت که قدرت نظامی لازم برای حمایت از منافع خود در اختیار داریم.».

ارتش آمریکا سومین حمله هوایی خود را در سوریه شب گذشته انجام داد و در این حمله مراکز آموزشی نزدیک شهر البو کمال و خانه امنی در شهر میادین را هدف قرار داد. این حملات در پی ۴۰ حمله علیه سربازان آمریکایی و متحدانشان در سوریه و عراق انجام شد. این درحالی است که تنش های منطقه ای به دلیل جنگ اسرائیل- فلسطین بالا گرفته است. در این حملات دستکم ۴۵ سرباز آمریکایی جراحاتی در ناحیه سر داشتند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در نشست مطبوعاتی در سئول در جمع خبرنگاران گفت: «این حملات باید متوقف شوند و در صورتی که متوقف نشوند ما تردیدی برای انجام اقدامی ضروری و لازم نخواهیم داشت تا از سربازان خود محافظت کنیم. »

وزیر دفاع آمریکا در ادامه افزود حملات هوایی اخیر در شرق سوریه را هدف قرار داده است.

وی در ادامه گفت : «این حملات با هدف مختل و کاهش دادن آزادی عمل این گروه ها که مستقیما مسئول حملات علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه هستند انجام شد. »

آمریکا ۹۰۰ سرباز در سوریه و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سرباز در عراق دارد.

رویترز نوشت: بدین ترتیب نگرانی هایی وجود دارد که جنگ اسرائیل- فلسطین از طریق خاورمیانه گسترش یابد و سربازان آمریکایی را از پایگاه هایی به سوی اهدافی با سلاح‌هایی سنگین‌تر از موشک‌های کوچک و پهپادهایی که تاکنون دیده شده، بکشاند.

آمریکا نیروی هوایی مازاد و کشتی های جنگی و جنگنده هایش را از زمان آغاز بحران غزه در ۷ اکتبر ( ۱۵ مهر) به منطقه اعزام کرده است. شمار سربازان اعزام شده آمریکایی به منطقه هزاران نفر گزارش شده است.

هنوز مشخص نشده در حمله اخیر آمریکا به سوریه تلفات جانی وجود داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top