تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/23 - 22:33
کد خبر: 487711

وزیر خارجه اسرائیل: شواهدی از زنده بودن گروگان‌ها وجود ندارد

وزیر خارجه اسرائیل: شواهدی از زنده بودن گروگان‌ها وجود ندارد

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه مدعی شد شواهدی از زنده بودن اسیران اسرائیلی در غزه وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه مدعی شد شواهدی از زنده بودن اسیران اسرائیلی در غزه وجود ندارد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه مدعی شده شواهدی از زنده بودن اسرای اسرائیلی در غزه وجود ندارد.

الی کوهن بعد از دیدار با رئیس صلیب سرخ در غزه مدعی شد صلیب سرخ با هیچ‌یک از گروگان‌هایی که حماس آنها را در نوار غزه به اسارت گرفته دیدار نکرده است. 

او در جمع خبرنگاران گفت: «تا به امروز، هیچ‌ کدام از گروگان‌های ما با صلیب سرخ دیدار نکرده‌اند. ما هیچ نشانه‌ای از حیات آنها نداریم.»

کوهن و وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ دیدار و درباره جنگ در غزه بعد از عملیات هفتم اکتبر توسط حماس گفت‌وگو کردند. 

مانچم بوسو، وزیر بهداشت رژیم اسرائیل هم در جمع خبرنگاران در ژنو گفت: «ما خواستار اطلاعات درباره مکان حضور گروگان‌ها شدیم. خواستیم درباره افراد زخمی و کودکان هر گونه اطلاعاتی درباره زنده بودن آنها به دست بیاوریم.»

رژیم صهیونیستی مدعی شده در عملیات ۷ اکتبر ۱۲۰۰ نفر از شهرک‌نشین‌ها کشته و ۲۳۹ نفر دیگر گروگان گرفته شده‌اند. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر منجر شده است. 

ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره نبودن شواهدی از زنده بودن اسرا در بحبوحه افزایش انتقادها از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم بابت قصور در آزادی این اسرا مطرح شده است. 

امروز رسانه‌ها گزارش دادند خانواده‌های اسرائیلی‌هایی که توسط حماس اسیر گرفته شده‌اند از امروز سه‌شنبه راه‌پیمایی اعتراضی ۵ روزه خود از تل‌آویو تا بیت‌المقدس را آغاز کرده‌اند. 

گزارش روزنامه گاردین حاکی است هدف این تظاهرات نشان دادن اعتراض خانواده‌ها به کم‌کاری کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل برای آزاد کردن این اسرا از دست حماس است. 

بنیامین نتانیاهو در روزهای گذشته علاوه بر غافلگیر شدن از عملیات حماس در روز ۷ اکتبر بابت عدم انجام اقدامات کافی جهت آزادسازی این اسرا نیز مورد انتقادهای شدید قرار گرفته است. 

«شلی شم تاو» که پسر ۲۱ ساله‌اش پنج هفته پیش به اسارت حماس درآمد به خبرگزاری رویترز گفت: «من از دولت بنیامین نتانیاهو و کابینه او می‌خواهم به ما پاسخ دهند و برای ما کار انجام دهند. کجایید؟ کجایید؟»

گزارش‌ها حاکی است در عملیات ۷ اکتبر به جنوب فلسطین اشغالی ۲۴۰ نفر به اسارت حماس درآمده‌اند. 

آمیت زاچ که از خویشاوندان یکی از این اسرا است گفت: «احساس من این نیست که اداره امور ما در دست آدم‌های کاربلد است. تصورمان این نیست که به ما به اندازه کافی اطلاعات داده می‌شود. ما به داخل تاریکی افتاده‌ایم. جواب می‌خواهیم.»

او اضافه کرد: «من راه حلی در اختیار ندارم ولی وظیفه من این نیست که راهکار داشته باشم. وظیفه من این است که خواستار بازگشت خانواده‌ام شوم.»

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس تا کنون ۴ نفر از اسرا را آزاد کرده اما مذاکرات برای آزادسازی سایر اسرا تا کنون به نتیجه‌ای منجر نشده است. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تورم غذا رکورد سه سال اخیر را شکست
معیشت مردم گروگان برخی از مسئولان/ افشای تخلف مدیر حراست گروه صنعتی بارز
فیلم | محصولی: شکار شناور زیرسطحی از شگفتانه‌های دفاعی ایران بود
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top