تاریخ انتشار: جمعه 1402/08/26 - 13:39
کد خبر: 487989

روش تهیه یک پلوی ایرانی که پر از ویتامین است

روش تهیه یک پلوی ایرانی که پر از ویتامین است

به آنهایی که عاشق قارچ هستند و توی هر خوراک و خورشی قارچ می‌ریزند، پیشنهاد می‌کنیم قارچ پلو را هم امتحان کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ البته برای درست کردن قارچ پلو روش‌های مختلفی وجود دارد؛ خیلی‌ها فقط قارچ و پلو را با هم مخلوط می‌کنند ولی در اینجا برای خوشمزه‌تر شدن غذا علاوه بر قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم به این ترکیب قارچ پلو اضافه شده و نه‌تنها غذا خوشمزه‌تر شده است بلکه خاصیت غذایی آن هم بالاتر رفته است.

مواد لازم
۵۰ گرم قارچ
۲۵۰ گرم فیله مرغ
۱ پیمانه ذرت
۲ عدد پیاز بزرگ
۴ پیمانه برنج
۱ پیمانه نخود سبز
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
روغن به مقدار لازم

۱. فیله‌های مرغ را به شکل دلخواه (نگینی یا خلالی) برش بزنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و به شکل نگینی خرد کنید. در تابه‌ای کمی روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغ‌های خردشده را هم بیفزایید و در روغن سرخ کنید. به این مخلوط کمی آب و نمک و فلفل بیفزایید و در تابه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزند و بدون آب شوند.

۲. ذرت دانه‌شده را با مقداری آب بپزید. نخودها را هم آبپز کرده و هر دو را بعد از پخت آبکش کنید. قارچ را درشت خرد کرده و در تابه‌ای جداگانه سرخ کنید. بعد از کمی سرخ شدن قارچ‌ها، ذرت‌ها و نخودهای پخته‌شده را هم به روغن درون تابه افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید. کمی نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

۳. برنج را به صورت معمول آبکش کنید. در ته قابلمه هم ته‌دیگ دلخواهتان را گذاشته و لایه لایه برنج، مرغ پخته، سبزیجات تفت داده شده (شامل: قارچ، ذرت و نخود) را بریزید.

۴. برنج را دم کنید و به مدت سه ربع ساعت صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد. بعد برای سرو کردن در دیس بکشید.

یه‌جور دیگه
اگر خیلی عجله دارید به جای ذرت و نخودفرنگی خام از کنسروی آنها که در سوپرمارکت‌ها فراوان یافت می‌شود استفاده کنید. برای پخت ذرت و نخودفرنگی می‌توانید از دستگاه بخارپز هم استفاده کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top